Jasno
13°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Zarába na zdravotne postihnutej dcére?! Bočanová reaguje na hejterov!
Zdielať na

Zarába na zdravotne postihnutej dcére?! Bočanová reaguje na hejterov!

Archívna reportáž

Tento rok sa rozhodla herečka Mahulena Bočanová (56) stráviť Štedrý deň a Vianoce na Tenerife spolu s jej dcérou Márinkou (22). Chce si vraj sviatky užiť na pláži s koktejlom v ruke. Odleteli tam už pred pár dňami a po prácou nabitých dňoch si našla konečne čas aj na reakciu na jej instagramovom profile tým závistlivcom, ktorí ju osočujú, že sa zviditeľňuje a zarába na svojej dcére, ktorá má ľahkú formu autizmu a epilepsiu.

​Už roky sa zveruje Mahulena Bočanová s radosťami aj starosťami s výchovou jej postihnutej dcéry Márinky. Nájde sa však aj zopár neprajníkov, čo jej snáď aj toto závidia a vidia v tom iba jej zištnosť. "Vy, ktorí si myslíte, že to robím proto, aby mi cinkla kasa, alebo že mám vďaka tomu o dvadsať tisíc sledujúcich viac, tak to ste asi úplne na hlavu," začala zostra, ale nenechala sa uniesť do hejtu, radšje pridala vysvetlenie"Ja nedávam na Instagram videá s mojou dcérou, ktorá je chorá, preto, aby som získavala sledujúcich a aby sa o mne písalo v novinách. Robím to preto, pretože moja dcéra je iná a ja s tým viem žiť a viem s tým žiť šťastne a mnohým mamičkám to pomáha v tom, že to ide. Preto to robím a preto to robiť budem," objasnila Bočanová a nie je dôvod jej neveriť.

Aj keď je Mahulena veľmi obsadzovanou herečkou, snaží sa byť s dcérou čo najviac a plne sa jej venovať. "Obe sme dokopy ako jedna bytosť, dalo to dosť práce na sebe dôjsť ku zmiereniu a pokoju v sebe, ale podarilo sa. Už sa nám obom žije šťastne," zverila sa pred časom. "Žiadna tragédia sa nekoná. Všetko je o láske, nezištnosti a hlavne o zmierení. Až tam vtedy začína tá 'šťastná cesta'," konštatovala s vyrovnanosťou k osudu. Robí jej radosť, keď je Márinka šťastná a snaží sa využiť každú príležitosť, aby ju niečím potešila.

Pozrite si ako uspela Mahulena v kresle obávaného moderátora:

Aj terajšej dovolenky na Tenerife sa už vyše dvadsaťročná slečna nevedela dočkať. Veľmi rada cestuje, aj keď si s ňou Mahulena pritom "užije" všeličo. V lietadle má svoje obľúbené miesto a stalo sa raz aj to, že odtiaľ vyhodila cestujúceho, keď dostali miesta inam. Našťastie prijal vysvetlenie s pochopením. Mahulena v jej instagramovom príspevku z Tenerife všetkým neprajníkom radí, aby si dali trochu vína a mali sa viac radi. "Život je krásny, len si jednoducho musíte nájsť ten svoj kruh, v ktorom budete žiť, a v tom kruhu to šťastie hľadať," dodala sympatická herečka, ktorú skutočne nemožno podozrievať na tom, že by chcela ťažiť z hendikepu jej jedinej dcérky.

Najčítanejšie