Oblačno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Slovenská slanina ohromila v Hollywoode! Hviezdny herec jej venoval nadšený príspevok!
Zdielať na

Slovenská slanina ohromila v Hollywoode! Hviezdny herec jej venoval nadšený príspevok!

Zdroj: Instagram/ST

Slováci dobývajú svet už dobrých 150 rokov, odkedy začali odchádzať za zárobkami do USA. Mnohí uspeli, preslávili sa a spravili nám skutočne dobré meno. A smerom na západ stále odchádzajú ďalší, hoci už, našťastie, nemožno hovoriť o státisícoch, ako to bolo pred sto rokmi. No niektorí z tých, ktorí sa rozhodli opustiť Slovensko, sa dostali aj do veľmi zaujímavých kruhov. Napríklad istá Martina, ktorá sa zjavne kamaráti s hollywoodskou hviezdou, hercom Stanleym Tuccim (63).

​Držiteľ Zlatých glóbusov aj ocenenia Emmy, známy z filmov Čest rodiny Prizziov, Hunger Games, Diabol nosí Pradu, Terminál či Captain America, zverejnil na svojom Instagrame video z kuchyne, kde s nadšením predstavuje svetu slovenskú slaninu.

Tento Newyorčan s talianskymi koreňmi má slovenskú kamarátku Martinu, ktorá od svojho otca "vyfasovala" skutočnú lahôdku, kvalitnú domácu slaninu. Svojim fanúšikom objasnil, ako ju Martinin otec nasolil, okorenil, vyúdil a bolo vidno, že je skutočne nadšený. Stanley je známy fajnšmeker, dokonca mal aj vlastnú kulinársku reláciu a jeho Instagram je zaplnený videoreceptami.

Pripomeňte si Tucciho v neveľmi sympatickej úlohy v Hrách o život:

Takmer stotisíc srdiečok znamená poriadnu reklamu pre túto našu lahôdku, Martinin otec by azda mohol rozbehnúť aj slušný biznis a spraviť z našej slaniny celebritnú vychytávku. Stanley na záver poďakoval prítomnej Martine a zveril sa sledovateľom, že to ocenila úsmevom. Iste ale nejde o žiadny flirt, Tucci je už pekných pár rokov ženatý s Felicity Blunt, staršou sestrou ďalšej hollywoodskej hviezdy, Emily Blunt. Na príspevok zareagovali aj známe tváre zo Slovenska, ako herec Števo Martanovič, Veronika Nízlová či Barbora Krajčírová, a mnohí ďalší nadšení Slováci tvrdiac, že slanina je u nás základná potravina na raňajky...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stanley Tucci (@stanleytucci)

Najčítanejšie