Oblačno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
TAKTO otvorene to Verešová ešte nikdy nepovedala! Rozchod s Jágrom ju zlomil!
Zdielať na

TAKTO otvorene to Verešová ešte nikdy nepovedala! Rozchod s Jágrom ju zlomil!

Archívna reportáž

O Jágrovi snívali mnohé, no zdá sa, že to s ním nie je také ľahké, stále sa neoženil, ani nezaložil rodinu

Otvorenie zimnej sezóny v Špindlerovom Mlyne sa konalo ako každoročne v slávnostnom duchu za účasti celebrít. Tou najväčšou ale bola zrejme Andrea Verešová (30), považovaná za nekorunovanú kráľovnú tohto zimného strediska. Vždy predvedie nejakú novú exkluzívnu lyžiarsku kombinézu, tentokrát bola v čiernobielom prevedení. Sprevádzala ju aj dcéra Vanessa (16) a nevlastná dcéra Josefína (26) z prvého manželstva jej manžela Daniela Volopicha.

​Pre rodinu jedného z majiteľov Špindlerovho Mlyna Daniela Volopicha je toto stredisko zimných športov veľkou srdcovkou. Počas celej zimy si tam všetci užívajú na zasnežených svahoch, ba ich deti podľahli snowboardingu natoľko, že sa stali juniorskými reprezentantmi Česka. "Vychovali sme tu na svahu deti. Milujeme to tu. Máme radi prírodu. Manžel tu vyrastal," vyznala sa Andrea Verešová pre Extra.cz. Priznala, že práve tu sa dala dokopy s manželom Danielom Volopichom po rozchode s hokejistom Jaromírom Jágrom.

"Spoznali sme sa v Prahe, tu sme spolu lyžovali, stretli sme sa v bare, viac sme sa do seba zahľadeli. Ten Špindl je nám osudový," zverila sa krásna modelka. "Chodili sme spolu rok, kým ma požiadal o ruku. Bolo to rýchle, ale ja som sa s ním dlho kamarátila. Po vzťahu s Jaromírom som sa nechcela viazať. Nechcela som chlapov ani vidieť. Mala som známych, kamarátov," pokračovala Andrea v spomienkach na začiatky vzťahu s fešným právnikom. "On bol fajn chlap. Dával mi právne rady, keď som robila diplomovú prácu. Bol to úžasný človek," zaspomínala si už dávno doštudovaná právnička.

Andrea je už roky šťastná po boku Daniela, no rozchod s Jágrom ju skutočne zasiahol. Teraz má už jasnú prioritu rodina:

​Ako bývalá Miss padla do oka mnohým, aj Jaromírovi Jágrovi, s ktorým žila nejaký čas v USA. Po šiestich rokoch vzťahu sa rozišli a ona pre to veľmi trpela, ako otvorene priznala. "Ja som ho milovala. Človek potrebuje čas na to zabudnúť a vyčistiť si hlavu... Niekedy sú tie skúsenosti dobré na to, aby ste si uvedomili hodnoty, ktorých si máte vážiť..," zamyslela sa Andrea, ktorá našla v Danielovi toho pravého muža. "Dal mi zázemie, rodinu, rád sa o mňa stará a opatruje ma až dodnes," prehlásila so spokojnosťou. Rodinu by dopriala aj Jágrovi a verí, že k tomu raz aj on dospeje, žiadnu zášť už po trpkom rozchode dávno necíti.

Najčítanejšie