Skoro jasno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Andrea Verešová šokuje zvratom v prípade rakoviny! TAKÝTO je verdikt lekárov!
Zdielať na

Andrea Verešová šokuje zvratom v prípade rakoviny! TAKÝTO je verdikt lekárov!

Archívna reportáž

Po nedávnej smutnej správe o hospitalizácii svojej mamy pre rakovinu pečene, prišla Andrea Verešová (43) s úplne inou, zásadnou novinou. Bála sa, že mama Ester Verešová bude tento rok chýbať za štedrovečerným stolom, ak ju neprepustia z nemocnice, do ktorej ju ešte v novembri po kolapse odviezla záchranka. Dobrá správa je, že ju už má doma, no ešte lepšiu správu si vypočuli od lekárov.

​Odkedy prišla Andrea Verešová pred dvomi rokmi na následky covidu o otecka, profesora Ondreja Vereša, pozýva svoju mamu Ester tráviť predvianočné chvíle s jej rodinou do ich vily pri Plzni. Tento rok prišla už v riadnom predstihu v novembri, ale krátko na to nastali krušné chvíle, keď skolabovala. "Odrazu jej prišlo naozaj zle, dokonca spadla, tak sme okamžite zavolali záchranku. Bohužiaľ sa po vyšetreniach v plzenskej nemocnici ukázalo, že mama má onkologický problém," zverila sa nedávno Andrea.

V plzenskej nemocnici mali po vyšetrení lekári zistiť u pani Ester Verešovej rakovinu pečene a hneď nato ju previezli do Prahy. "Zariadili sme jej v Prahe najlepšiu nemocnicu, kde je už štyri týždne hospitalizovaná," okomentovala Andrea skutočne veľmi dlhý pobyt v nemocnici. "Každý rok sa schádzame u nás doma v Přešticiach a tento rok je to také smutné. Všetci veríme, že mamičku aspoň na sviatky pustia domov," verila v obrat k lepšiemu.

Možno aj situácia s mamičkou donútila Andreu prehodnotiť aktivity:

​Jej prianie sa jej splnilo azda ešte dokonalejšie, ako dúfala - nielenže má mamu doma, ale vyzerá, že to s ňou nebude až tak zlé, ako naznačovali prvé výsledky z vyšetrenia, píše Blesk.cz. Nové testy už rakovinu pečene vylúčili, čo znie skutočne ako vianočný zázrak. "Mamičku už pustili z nemocnice a cíti sa dobre. Mali sme o ňu veľký strach," priznala sa Andrea. O to radostnejšie budú u nich v Přešticiach, kde majú luxusnú vilu s vyhrievaným bazénom a všetkým komfortom, prežívať rodinné vianočné sviatky.

Andrea sa už chystá na sviatky:

Najčítanejšie