Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Pravda je vonku! TAKTO to dopadlo s Ceterovej akciou Lela Brunch!
Zdielať na

Pravda je vonku! TAKTO to dopadlo s Ceterovej akciou Lela Brunch!

Zdroj: Instagram/LC

Na prvú akciu Lely Ceterovej Vémoly (34) s názvom Lela Brunch boli mnohí jej sledovatelia veľmi zvedaví, ako dopadla a aký bol záujem. Keď ale ani po pár dňoch Lela z akcie nič nezdieľala na jej instagramovom profile, zdalo sa, že sa napokon ani nekonala. Konečne sa ozvala jej manažérka Andrea Flender, ktorá sa podieľala na prípravách tejto akcie a objasnila, ako brunch dopadol.

​V zahraničí veľmi obľúbené stretávky pri dobrom jedle a pití s celebritami zrejme inšpirovali aj Lelu Vémolu, keď sa rozhodla ísť do toho aj ona. Zviditeľňuje sa už pár rokov na sociálnych sieťach aj v médiách, a tak má veľa sledovateliek, ktoré sa zaujímajú o jej súkromný život. Možno ako vôbec prvá celebrita v našich končinách tak začala  sebavedome organizovať stretávky s jej obdivovateľmi. Ako dôvod uviedla, že chce osobne rozdávať rôzne rady a zdieľať s fanúšikmi aj pikošky so súkromia.

Ktovie, či si dobre vykalkulovala, aké bude mať náklady okrem jedla a nápojov, keď sľubovala aj prítomnosť stylistky, vizážistky, kaderníčky, špecialistky na riasy a obočie, ba aj fotografa, no evidentne sa našlo dosť záujemcov, aby už necúvla. Lelina manažérka Andrea Flender potvrdila, že sa prvý Lela Brunch v Prahe uskutočnil podľa plánu 2. decembra a prišlo vyše dvadsať záujemcov, ktorí museli za vstup zaplatiť necelých 5 tisíc korún/200 eur. "Náklady sú veľké a Lela to nerobí pre peniaze. Chce, aby ju ľudia poznali nielen ako manželku Karlosa Vémolu, ale tiež ako ženu a matku dvoch detí," vysvetľovala pre Expres.cz zámer tejto akcie.

Lela možno povedala viac aj o týchto témach z jej súkromia:

Ľudia ale márne čakali na fotky a nejaké pikošky z Lela Brunchu. "Nič sme z akcie nezverejnili, pretože si to tí ľudia nepriali," zdôvodňovala Andrea absenciu fotiek a detailov. "Niektorí nepochopili, čo to je brunch a pýtali sa nás, či je v cene aj jedlo a pitie. Bolo to pre nás také prvé skúšobné kolo. Pro budúcnosť už vieme, že tiež obmedzíme počet účastníkov na maximálne 20 ľudí, pretože takto sa nemusí dostať na každého. Všetci si chcú pokecať, všetci chcú spoločnú fotku," pokračovala. Tento rok ale už ďalšia akcia nebude. "Máme v pláne ďalšie brunche. Riešime Prahu, Bratislavu a Ústí nad Labem," spomenula vyhliadnuté mestá v budúcom roku a zdá sa, že akciu tým pádom hodnotia ako úspešnú.

Najčítanejšie