Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dokonalé načasovanie! Seriálová hviezda práve nakrúcala dcérku, keď nastal zlomový moment!
Zdielať na

Dokonalé načasovanie! Seriálová hviezda práve nakrúcala dcérku, keď nastal zlomový moment!

Archívna reportáž

Teória Veľkého tresku sa stala jedným z najúspešnejších seriálov histórie

Po mnohých neúspešných vzťahoch aj s tým najväčšími filmovými krásavcami, našla americká herečka Kaley Cuoco (38), známa zo sitkomu Teória veľkého tresku konečne dokonalé šťastie. Spolu s hercom Tomom Pelphreym (41) sa veľmi tešia z ich malej dcérky Matildy, ktorá sa narodila na jar. Práve na Deň vďakyvzdania, keď si ju nakrúcala na video, prišlo k nečakanej udalosti. ktorá na tvári Kaley vyvolala úžas aj nadšenie zároveň.

​Na svojho prvého potomka si musela herečka Kaley Cuoco počkať pekných pár rokov. Vzťahy s mužmi jej veľmi nevychádzali, jedno zasnúbenie zrušila a jej dve manželstvá skončili rozvodom. Keď vlani v máji potvrdila svoj vzťah s Tomom Pelphreym, nedbali na dlhé spoznávania sa a po piatich mesiacoch oznámila, že je tehotná. Dievčatko, ktoré pomenovali Matilda, prišlo na svet tento rok 30. marca.

Svoju radosť z dcérky zdieľa Cuoco často aj s jej fanúšikmi na Instagrame. Práve na Deň vďakyvzdania jej Matilda spôsobila poriadne prekvapenie, keď po prvýkrát vyslovila čarovné slovíčko mama. Cuoco si ju predtým posadila na kolená a opakovala jej dokola slovo mama, pričom všetko nakrúcala na video v nádeji, že sa to už azda podarí. Práve, keď sa niekam už pomerne odovzdane otočila, keď odrazu z úst dcérky vyšlo: "Mmmm... mama mama mama." Kaley šokovane trhla hlavou a začala bábo od radosti bozkávať a hovorila jej: "Mami?! Čo?! Práve si povedala mama! Čo to bolo?" Možno hovoriť skutočne o obrovskom šťastí a náhode, že práve mala zapnuté nahrávanie a tento krásny moment má zvečnený navždy.

Kaley bola ako Penny skvelá:

Rozkošné boli aj fotky jej dievčatka v kostýme na Halloween. Cuoco zdieľala tiež zábery z prvého Matildinho letu v lietadle. Bola rozkošná, keď sedela v maminom lone a na ušiach mala veľké sluchadlá. "Keď je vaše dieťa dokonalé aj na svojom prvom lete," komentovala Cuoco záber v instastories. V októbri herečka priznala, že mala trochu obavy ako dcérku prijme jej štvorica záchranárskych psov, Ruby, Opal, King a Blue. Dopadlo to ale dobre, keď ju začali oblizovať a okamžite sa stali jej ochrancami. Zdá sa, že Kaley zažíva aktuálne skutočne dokonalé šťastie, snáď to dlho vydrží.

Šťastne zachytený moment:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ExtraTV (@extratv)

Najčítanejšie