Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Čo by povedali jeho slávni rodičia?! Bartošovej syn Artur Štaidl sa priznal!
Zdielať na

Čo by povedali jeho slávni rodičia?! Bartošovej syn Artur Štaidl sa priznal!

Artur prišiel tragicky o mamu, pred dvomi rokmi zomrel aj jeho otec

Z jediného spoločného potomka slávnych rodičov Ivety Bartošovej (†48) a Ladislava Štaidla (†75), syna Artura Štaidla (26), sa stal už zrelý muž, ktorý stojí pevne na vlastných nohách. Vďačí za to zrejme najmä svojmu otcovi, po ktorom zdedil okrem hudobného, aj obchodný talent. Rozhodol sa podporiť tvorcov miniseriálu o svojej mame a zúčastnil sa aj premiéry jeho prvých dvoch častí. Na nakrúcaní tretej sa v Taliansku osobne zúčastnil. Aktivít, ktorým sa venuje, je mnoho, no v osobnom živote to také dokonalé nie je.

​Pre Artura Štaidla je zrejme dôležité, aby ukázal, že zdedené milióny po rodičoch Ivete Bartošovej a Ladislavovi Štaidlov, dokáže zvelaďovať. Nepochybne mu tieto peniaze pomohli, aby mohol investovať do svojich projektov v biznise. Najskôr sa pokúšal o úspech v predaji vodných fajok, ale bolo to v čase covidu, čo projektu veľmi neprialo. Celkom však od tejto témy neodskočil. "Som obchoďák pre agentúru s digitálnym marketingom. S kamarátmi máme ešte firmu, s ktorou dovážame žuvací tabak," zveril sa Artur, ktorý ktorý okrem iného investoval aj do kúpy atraktívnej nehnuteľnosti.

Aktuálne popri biznise študuje psychológiu na vysokej škole. "Vždy som rád komunikoval s ľuďmi o ich problémoch, a ľudia ma zas často vyhľadávali," zdôvodňoval svoj výber. V jeho detstve, poznačenom maminými problémami, to nemal jednoduché a psychológ by mu iste padol vhod. "Pre mňa to bolo dosť náročné. V škole sa to tiež prejavilo, mal som od spolužiakov pred tvárou titulky z bulváru. Nebolo to príjemné, na základke som nemal kamarátov, len dvoch najbližších. Učil som sa s tým žiť. Toto rozhodnutie ovplyvnilo ale aj to, ako som k tomu pristupoval a vysporiadal sa s tým," vysvetľoval životom poriadne skúšaný mladík.

No v živote Artura nie je všetko dokonalé. Hoci mnohí čakali, žeby už pomaly mohlo prísť aj na založenie rodiny, stal sa presný opak. S mladou ženy, s ktorou sa v máji ukázal na premiére druhej časti minisérie o jeho mame, už nie je. Pár tvorili zhruba tri roky. "Momentálne nemám v živote žiadne dievča. Nechávam tomu voľný priebeh a jednoducho sa uvidí, nejako aktívne to nevyhľadávam. Uvidíme," vyjadril sa bez detailov o konci jeho vzťahu, ale je jasné, že iná žena za tým nebola.

​Ako sa zdá, s rozchodom je už úplne vyrovnaná a myslí na celkom iné veci. Napríklad na obnovenie jeho účinkovania s jeho kapelu Behind The Mirror, ktorá sa pred časom rozpadla. "Som multižánrový, doma si rád pustím klasickú hudbu, zájdem na jazz a metal som v sebe vždy tak nejako mal. Tá kapela sa rozpadla v roku 2018, ale vyzerá to, že sa zas dáme dokopy," uviedol Artur Štaidl niečo viac o ďalej oblasti jeho záujmu, Skvelé je, že jeho trpké detstvo podľa všetkého nezanechalo stopy a z Artura je šikovný a sebavedomý mladý muž.

Pre ženu

Najčítanejšie