Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Slováček dokázal, aký je šovinista! Po TOMTO by ho mali ženy ignorovať!
Zdielať na

Slováček dokázal, aký je šovinista! Po TOMTO by ho mali ženy ignorovať!

Archívna reportáž

O hudobníkovi Felixovi Slováčkovi, ktorý tento rok oslávil už osemdesiat rokov, sa dávno dobre vie, že je veľký "sukničkár". V spoločnosti pekných žien sa cíti ako ryba vo vode. Tento rok ho bolo obzvlášť často vidieť s mladšími fešandami a zdalo sa, že si to veľmi užíva. Jeho manželka Dagmar Patrasová (67) mu pritom zrejme vôbec nechýbala. Napokon, 7 rokov jej bol neverný s o 40 rokov mladšou ženou. Vernosť mu nič nehovorí a sám priznal, že ani v minulosti počas koncertovania ženám nedokázal odolať.

​Finále prestížnej modelingovej súťaže si nenechal tento rok ujsť ani známy saxofonista Felix Slováček. Na krásu sa cíti byť zdatným odborníkom, má už na to roky aj skúsenosti. S potešením sa tam krútil okolo pôvabnej blondínky. Pochopiteľne, manželku po boku nemal, ako je to v ostatnom čase už obvyklé. Neprítomnosť Dagmar Patrasovej pre Extra.cz pohotovo vysvetlil: "Nie že by mi jej sprievod prekážal, ale ja sa nechcem o nikoho starať. Ja si tu takto užívam a ona sa pozerá doma na televíziu."

Na manželku veľmi nedbá, zato sa Felix veľmi rád postará o zábavu pre krásky okolo seba. Čo sa týka žien a ich krásy, má v tom jasno. "Ja si myslím, že krása môže zachrániť svet," konštatoval s presvedčením pre eXtra.cz a na tej myšlienke by azda nebolo nič pohoršujúce, keby to vzápätí nezaklincoval. "Myslím si, že v prvom rade by mala byť speváčka pekná a potom až spievať. Môže to byť aj obrátene, ale dá jej to väčšiu prácu sa presadiť," vyslovil svoj pohľad na speváčky, ktorý nemožno považovať za nič iné ako sexizmus, keďže je zrejmé, že pri mužoch by krásu na prvé miesto nedával.

Slováček oslávil v máji 80 rokov aj veľkolepým koncertom:

Pre Felixa sú ale ženy zjavne najmä objekty na uspokojovanie potrieb muža, čo potvrdil ďalším výrokom. "Ja sa vždy rád pozerám na krásne ženy. Žena by mala byť dáma v spoločnosti, gejša v posteli a kuchárka v kuchyni. Mne sa páči krása a páči sa mi tá krása v spojení s tou dušou," vyznal sa Felix Slováček z obdivu k dokonalej žene podľa jeho predstáv.

​Nehľadiac na šovinizmus, ktorý z toho cítiť, dalo by sa povedať, že toto všetko spĺňala aj jeho manželka Dagmar Patrasová, a predsa hľadal potešenie aj u iných žien. Ba sedem rokov ju verejne ponižoval s vtedy mladou milenkou Luciou Gelemovou. Z toho sa Dáda psychicky zrútila, ale namiesto ospravedlnenia a jej podpory ju veselo uráža aj ďalej, pričom na seba zrejme žiadne nároky nekladie. A predsa sa stále nájdu ženy, ktorým tento inak skvelý muzikant imponuje.

Pre ženu

Najčítanejšie