Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako jej to mohol spraviť?! Soukup a Krainová, to je pre Agátu ako soľ do rany!
Zdielať na

Ako jej to mohol spraviť?! Soukup a Krainová, to je pre Agátu ako soľ do rany!

Archívna reportáž

Rozchod Soukupa a Hanychovej je poriadnym prekvapením

Už je to pár týždňov čo Agáta Hanychová (38) priznala, že s Jaromírom Soukupom (54) netvoria pár. Vôbec sa vraj nestretávajú, ba Jaromírovi vraj dokonca zakázala prekročiť prah domu, kde býva aj s ich dcérou Rozárkou. Nemohol jej tak zablahoželať ani k meninám, čo sa ho zjavne dotklo. Možno preto si vo svojej relácii o VIP dovolil poriadnu podpásovku.

​Iba nedávno vyvolala Simona Krainová (50) poriadny rozruch, keď sa rozhodla zverejňovať jej nahé telo na známej stránke určenej iba pre dospelých, OnlyFans. Aj keď to v zahraničí urobilo už dávnejšie viacero celebrít, v Česku je to zatiaľ pomerne nevídané. Určite musela počítať s negatívnymi reakciami, ktoré jej však v skutočnosti pomáhajú vzbudiť ešte väčší záujem, potvrdzujú to aj počty platiacich na jej konte.

Jaromír Soukup má na to jasný názor. "Kde je ponuka, tam je dopyt. A ak si teraz platia za fotky Krainovej a žiadna iná česká celebrita tam nie je, tak jej tie celebrity začnú závidieť a ľudia budú chcieť ďalšie," mieni Soukup a dodal, že na OnlyFans odhadom do roka vstúpi minimálne päťdesiat českých celebrít. No týmto konštatovaním neskončil a pridal vety, ktoré museli Agátu vytočiť.

V poslednej relácii pred pôrodom mala Agáta ako hosťa práve Jaromíra:

"Má päťdesiat, Simona vyzerá bezchybne, tak si chce ešte užiť obdiv mužskej populácie a ešte k tomu má z toho slušné prachy. Vyzerá to, že Simona zo svojej nahoty začína robiť veľký biznis, ale proti tomu nič. Nám chlapom sa to, samozrejme, páči," vyzdvihol modelku a jej počin Soukup. Vie pritom veľmi dobre, že sa Simona a Agátou priam nenávidia, s iróniou nedávno komentovala Krainovej vstup na OnlyFans a zastala sa aj kamarátky Ornelly Koktovej, ktorá Krainovú vyslovene odsúdila. Ako Ornelle, tak aj Agáte to vytmavil Simonin manžel Karel Vágner mladší a riadne ich dourážal. O Agáte okrem iného poznamenal, že sa za dvadsať rokov nikam neposunula, neuspela, stala sa len najväčšou zberateľkou milencov a oteckov svojich detí.

Simona zaznamenala na OnlyFans obrovský úspech:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Hneď potom sa Soukup Hanychovej zastal, čo mu slúži ku cti. "Karel Vágner, manžel Simony Krainové, sa navážal do Agáty s tým, že chce využiť rozchod. Rozchod pre niekoho nie je ľahká vec. Pre mňa určite nie," vystúpil vo svojej relácii na Agátinu obhajobu. "Keď chce ešte niekto ublížiť v dobe, kedy človeku nie je dobre, tak je ako sviňa. Takže Karle, prosím ťa, bež do prdele," odkázal jasne Vágnerovi. No zdá sa, napätie medzi Jaromírom a Agátom nepoľavuje, inak by si asi odpustil vychvaľovanie jej najväčšej rivalky. Škoda len, že najväčšia obeť je v tomto prípade malá Rozárka.

Pre ženu

Najčítanejšie