Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Inšpirovala sa Agáta u Plačkovej? Mega oslava pre dcéru, TENTO obľúbený spevák jej prišiel zaspievať!
Zdielať na

Inšpirovala sa Agáta u Plačkovej? Mega oslava pre dcéru, TENTO obľúbený spevák jej prišiel zaspievať!

Archívna reportáž

Agáta nezažíva práve radostné obdobie

Aj keď sa Agáta Hanychová (38) musí zrejme popasovať po rozchode s Jaromírom Soukupom (54) s mnohými problémami i smútkom, na prípravu osláv narodenín dcérky Miušky si čas našla. A rozhodla sa ich urobiť v naozaj veľkolepom štýle. V tomto roku si vybrala aktuálne opäť oživenú tému Barbie. Takmer všetko bolo v ružových tónoch. Malá Mia, ktorá zavŕšila šesť rokov, bola dočista nadšená. 

​Príjemné slnečné počasie umožnilo Agáte Hanychovej usporiadať narodeninovú oslavu svojej dcérky Mii v záhrade jej domu. Posledný rok bola zaneprázdnená svojou reláciou Holčičky v televízii partnera Jaromíra Soukupa, tehotenstvom a po pôrode starostlivosťou o dcérku Rozárku. Malej Mii to zrejme teraz chcela vynahradiť a na príprave osláv jej narodenín si dala záležať. "Chystám to od rána, aby to bolo dokonalé. Bude to v Barbie štýle. Dúfam, že si to Mia veľmi užije. Bude tu Honza Bendig, ktorého Mia miluje," naznačovala Hanychová  pred spustením osláv pre eXtra.cz, čo všetko jej dcérku čaká.

Niečo už nachystala v predstihu, darčeky vložila do darčekových taštičiek a iné obalila ozdobným papierom a keď už Mia zaspala, položila ich na vyzdobený stôl, aby si ich ráno našla. Upiekla a vyzdobila muffiny, jeden aj s malou sviečkou pridala k darčekom na stôl. Narodeninovú tortu dala vyrobiť u profesionálov, samozrejme, v štýle Barbie s ružovými makrónkami navrchu. Mia si pozvala aj niekoľko najlepších kamarátiek a kamarátov, nechýbala kopa ružových balónov, animátorka s bublinovou zábavou či piknikové dobroty.

Bendig slávi v Česku veľké úspechy, aktuálne s ním spolupracoval aj Rytmus:

Zlatým klincom oslavy bol ale príchod speváka Jana Bendiga. S deťmi to vie, nebolo to prvýkrát, čo vystupoval na podujatí pre najmenších, napokon s láskou pomáhal aj Monike Bagárovej s jej Rumiou. Miuške zaspieval svoje najväčšie hity, pričom si s oslávenkyňou aj zatancoval. Potom sa s ňou vyfotil v obrovskej plastovej krabici od Mattela, ktorú bolo vidieť po celom svete aj na premiére filmu Barbie. V tej si tiež zapózovala aj Agáta. Tým ale žúry pre malú oslávnekyňu nekončia. Babička Veronika Žilková má pre ňu ďalšie prekvapenie a zrejme ju čaká oslava aj u otca Jakuba Prachařa a druhej babky Dany Batulkovej. No len ťažko prekonajú parádnu párty, ktorú jej vychystala mama.

Pre ženu

Najčítanejšie