Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ostré obvinenie! Soukup vraj ľudí neplatil, zato Agáte zohnal aj ochranku a čo si zmyslela!
Zdielať na

Ostré obvinenie! Soukup vraj ľudí neplatil, zato Agáte zohnal aj ochranku a čo si zmyslela!

Archívna reportáž

Soukup mame svojej dcérky dopraje všetko, ostatní také šťastie nemajú..

To, že sa nevypláca vystavovať na obdiv svoj majetok, je už iste známe aj majiteľovi televízie Jaromírovi Soukupovi (54). Vlani sa jeho partnerka Agáta Hanychová (38) chválila na sociálnej sieti, kam všade ju pozval na dovolenku, keď sa ešte len "zoznamovali". Okrem letnej rezidencie v španielskej Marbelle, zdieľala aj nádherný výhľad na Manhattan z terasy jeho apartmánu v newyorskom mrakodrape. Okrem toho urobili sériu spoločných fotografií aj z jeho luxusného apartmánu v Prahe. Prosto je zjavné, že luxusných nehnuteľností má Soukup dosť, no akosi zabúda na povinnosti voči veriteľom, ako tvrdia. A tí začali vymáhať svoje peniaze na súde.

​Po tom, čo musel v marci Jaromír Soukup urgentne riešiť požiadavky veriteľov na zaplatenie dlhov jeho miediálnej spoločnosti sa najnovšie roznieslo, že čelí takmer tridsiatim súdnym podaniam strihačov pre jeho televíziu, ktorým neuhradil faktúry za ich služby. Jeden z nich minulý týždeň súd vyhral a faktúra mu musí byť uhradená do konca septembra. "To, že Barrandov TV neplatí, je verejná informácia už niekoľko rokov," tvrdil nahnevaný strihač. Doteraz však nikto nenabral odvahu s tým verejne vystúpiť.

Bývalá pracovníčka Soukupovej televízie Barbora Poláková, ktorá tam pracovala tri roky, to potvrdila a pridala aj iné skutočnosti, ktoré Jaromíra iste netešia. "Strihačom, čo sú externí zamestnanci, Soukup neplatí nikdy. Nepoznám jediného strihača, ktorý by za celú dobu fungovania TV Barrandov dostal zaplatené normálne, alebo nedajbože ešte v termíne," uviedla pre eXtra.cz nepekné informácie o multimilionárovi Soukupovi.

Soukup šetrí aj na moderátoroch tým, že si sám moderuje skoro všetky relácie:

Pridala aj ďalšie detaily o skutočne hanebnom zaobchádzaní so zamestnancami, keď im neboli poskytované ani základné hygienické potreby. "Ľudia sú pre pána Soukupa absolútne onuce. Toaletný papier ale nie je jediná vec. Napríklad sa tam nekúrilo ani v zime. Nikto nevedel prečo. Bol december, ukrutná zima, ale na Barrandově nešlo kúrenie. Nakoniec to nadriadení bagatelizovali vtipmi, že vraj si vezmeme viac svetrov a budeme behať okolo budovy," spomenula ďalšiu aroganciu vedenia.

​Ale nie všetci boli na tom tak zle. Pre tváre, ktoré sa ukazovali na obrazovke, platili iné kritériá. "Keď prišla Agáta, dostala všetko svoje. Firma síce nemala na nič peniaze, ale pani Hanychová dostala auto, bodyguarda, ale aj maskérku, akú si vyžiadala. On svoje osobné peniaze evidentne má a je možné, že ich rôzne prelieva medzi firmami," mieni Poláková. Zo štedrých podmienok sa môže tešiť aj Lela Vémola, ktorá si veľmi pochvaľuje svoje vizážistky. Jej manžel Karlos Vémola je roky dobrým kamarátom Jaromíra Soukupa. Obaja majú k sebe blízko kvôli zápaseniu, ale aj preto by mal Soukup vedieť, že nefér podmienky a hra nemajú ako v športe, tak ani v živote, čo hľadať. Zatiaľ sa tvári ako anjelik a tvrdí, že o ničom podobnom nevie.

Najčítanejšie