Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Krampol dostal prianie k narodeninám, obsah ho poriadne znechutil!
Zdielať na

Krampol dostal prianie k narodeninám, obsah ho poriadne znechutil!

Archívna reportáž

Hviezda-nehviezda, nedostane viac, ako iní! Zástupcovia mestskej časti Praha 1 si uctili slávneho obyvateľa tejto mestskej časti rovnako, ako každého seniora, ktorý oslavuje jubileum. No Jiřímu Krampolovi sa nepáčilo, čo si v obálke našiel a verejne sa posťažoval.

​Z mestskej časti Krampolovi písomne zablahoželali k jubileu a poslali mu poukážku v hodnote 500 korún, teda v prepočte zhruba 20 eur. Legendárneho zabávača a herca to ale nijako nepotešilo, naopak, zjavne ho táto pozornosť urazila.

Nepochybne nemal problém so samotným blahoprianím, ale s poukážkou na "smiešnu" sumu. "Blahoželali mi a ďakovali za to, čo som za tie roky pre kultúru urobil. A poslali mi poukážku na 500 korún do známeho supermarketu," zveril sa pre Ahaonline herec. 

Toto prezradil Krampol zo súkromia prednedávnom v rozhovore:

Na 500 českých korún, ktoré môže použiť iba v určenom supermarkete, nie je rozhodne odkázaný a považuje to za urážku. "Stačila by mi pekná gratulácia. Obrazne povedané, ohodnotili ma na sedem kíl mrkvy. To nepoteší," prepočítal Krampol sumu na to, čo by si za ňu mohol zhruba kúpiť. Na druhej strane oceňuje, že si na neho z mestského úradu spomenuli. "V Prahe 1 bývam už desiatky rokov, najprv na nábreží a potom 14 rokov s Haničkou na Pařížskej ulici. Teraz som už šesť rokov za rohom v Žateckej. Som tu veľmi spokojný, nikde inde by som žiť ani nechcel," vysoko zhodnotil lokalitu, kde býva roky.

​Krampol zdôraznil, že jeho nespokojnosť nie je o čiastke. "Viem, že pre niekoho sú to veľké peniaze, ale jednoducho sa to podľa mňa nehodí. Prekáža mi to," priznal sa herec, ktorý napriek svojim dlhoročným problémom so zdravím a veku vie, že stále dokáže zabaviť divákov v rámci jeho vystúpení, čím si zarába slušné peniaze. Na druhej strane akosi v jeho postoji absentuje empatia s ostatnými seniormi, pre ktorých je to skutočne sympatická suma. Nemohol predsa čakať, že pre slávu dostane od mestskej časti niečo viac, to by rozhodne nebolo fér. Azda to myslel tak, že radšej v jeho prípade nemusel dostať nič, len samotné blahoprianie.

Najčítanejšie