Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žilková riskovala sama v nočnom Istanbule! Zdieľala desivé video!
Zdielať na

Žilková riskovala sama v nočnom Istanbule! Zdieľala desivé video!

Zdroj: Instagarm/VZ

Veronika Žilková (61) si aktuálne užíva vône a farby pestrého Istanbulu. No akoby sa pozabudla pozabudla, v akej je krajine, vybrala sa sama v neskorých večerných hodinách pozrieť do prístavu. Zakrátko ale na vlastnej koži pocítila, že Turecko je trochu iná káva ako naša pomerne pokojná a bezpečná stredná Európa.

Skoro ako z hororu vyzerali opustené istanbulské ulice, ktorými si to Veronika Žilková namierila z hotela do prístavu. Nakrúcala ich na video, ktoré zdieľala so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Uliciam vládli mačky, no títo spoločníci ale herečke ani tak veľmi neprekážali, ako celkom iná záležitosť. Ktovie, či si neuvedomila, že v Turecku, ktoré je moslimskou krajinou, panujú trochu iné zvyky a ženy samé v nočných uliciach sú pomerne nevídaný úkaz. A nie je to práve bezpečné.

Veronika má už vyše roka po boku symaptického rockera, toto prezradila o ich zoznámení:

Aj keď je Istanbul moderné a pomerne kozmopolitné mesto, bez sprievodu muža ich vychádza v noci do ulíc asi len málo. Navyše, blond vlasy Veroniky museli v noci priam svietiť a rozhodne priťahovala pozornosť miestnych chlapov. Podaktoré jej sledovateľky videom poriadne vydesila a varovali ju v komentároch. "Neriskujte, ste zbytočne príliš odvážna," vyjadrila obavy jedna a pridali sa aj ďalšie. Skutočne jej zábery nevyzerali ani trochu lákavo, práve naopak, asi presne tak nejako by začínal horor, v ktorom by nechcela hrať žiadna žena.
Veronika je v Turecku pracovne, nakrúca aj so slovenským kolegom Marošom Kramárom:
Našťastie, Veronika všetky nástrahy, vrátane blúdenia, na svojej nočnej prechádzke ustála, čo na dôkaz potvrdila fotkou v hotelovom výťahu. Všetko zhrnula komentárom: "Dobrú noc všetkým z výťahu v Istanbule. Hotel som našla a nočná prechádzka samej blondíny po tureckom prístave dopadla dobre. Rozumné to úplne nebolo. Všade boli len chlapi a asi nespoznali, že som dôchodkyňa a čumeli na mňa dosť drzo." Snáď ju táto skúsenosť odradí od ďalších podobných nápadov.
Veronikinu odvážnu prechádzku nočným Istanbulom komentovali fanúšikovia s obavami o jej bezpečnosť:

Súvisiace články

Najčítanejšie