Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Koniec jedného z najsexi párov šoubiznisu? Po siedmich rokoch hlásia rozvod!
Zdielať na

Koniec jedného z najsexi párov šoubiznisu? Po siedmich rokoch hlásia rozvod!

Archívna reportáž

Ona je považovaná za jednu z najsexi herečiek súčasnosti, on patrí medzi najpríťažlivejších hercov a to napriek tomu, že už nepatria medzi najmladších. No krása bola zjavne pre manželstvo Sofie Vergary a Joea Manganiella primálo na to, aby manželstvo vydržalo.

​Porotkyňa americkej verzie talentovej súťaže a herečka Sofia Vergara (51) a jej manžel, herec Joe Manganiello (46), oznámili, že sa po siedmich rokoch manželstva rozvádzajú. Kolumbijská kráľovná krásy a herec z True Blood vydali spoločné vyhlásenie pre Page Six, v ktorom túto správu potvrdili.

"Urobili sme ťažké rozhodnutie rozviesť sa. Ako dvaja ľudia, ktorí sa veľmi milujú a záleží im na sebe, zdvorilo žiadame o rešpektovanie nášho súkromia v tomto čase, keď prechádzame touto novou etapou nášho života," stojí v oficiálnom vyhlásení páru.

Sofia patrí medzi najlepšie zarábajúce herečky v Hollywoode:

​Nemenovaný zdroj z ich blízkosti dodal: "Sofia a Joe sa už nejaký čas odcudzovali a teraz si dávajú od seba určitý odstup, aby mohli uvažovať o svojej budúcnosti." Sofia momentálne oslavuje svoje 51. narodeniny v Taliansku bez Joea. Zverejnila niekoľko fotografií a videí z prebiehajúcej dovolenky, ktoré znepokojili fanúšikov - vrátane toho, že už zjavne nenosí snubný prsteň. Sofia napísala k ďalšiemu príspevku: "Keď ti život dá citróny, príď si ich vyžmýkať do Talianska." Táto veta a neprítomnosť Manganiella zaskočili ich fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Joe vzbudil pozornosť aj tým, že na svojom Instagrame zverejnil jednooduché blahoprianie svojej manželke v španielčine: "Feliz Cumpleaños Sofía!!!" To je poriadny rozdiel oproti predchádzajúcim blahoprianiam plných vyznaní lásky. Pár bol naposledy videný spolu minulý mesiac. Joe a Sofia sa zoznámili v roku 2014, pričom dvojica spolu chodila šesť mesiacov a na Vianoce toho istého roku sa zasnúbili. Vzali sa 21. novembra 2015 na Floride.

Posledná spoločná fotka na profile Sofie je spred 5 týždňov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara)

Najčítanejšie