Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krainovej syn (11) sa s tým nebabral! Obul si lodičky a ukázal svetu vulgárne gesto!
Zdielať na

Krainovej syn (11) sa s tým nebabral! Obul si lodičky a ukázal svetu vulgárne gesto!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že Simona Krainová (50) vedela, čo spôsobí, keď zverejní fotografiu svojho staršieho syna Maxa (11) v jej topánkach na vysokých podpätkoch. Je o nej známe, že rada provokuje, čo jej ako influencerke zabezpečuje pozornosť sledovateľov na Instagrame a to sa počíta. Hoci sa neustále hrdí tým, že svojich synov chráni ako levica, je na zamyslenie, prečo ich vystaavuje riziku hejtov a kritických poznámok po zverejnení takýchto fotiek.

​Vo februári oslávila Simona Krainová päťdesiatku a okorenila si ju nafotením pikantného kalendára. Na sociálnej sieti zdieľala zopár momentiek z fotenia, ktoré sa realizovalo v Dominikánskej republike, kde má Simona s manželom rezidenciu. Vyvolala nimi prudké reakcie a mnohí nevedeli odvážne fotky predýchať. Zakrátko na to sa vrátila do Prahy, kde ju čakal novo zrekonštruovaný byt, ale aj mnoho práce. Vysoké pracovné tempo ju stálo veľa síl a tak priznala, že sa cíti byť veľmi unavená a navyše má bolesti v členku, a preto nemôže ani behať. 

Momentálne by mala oddychovať s manželom na chalupe, ale na Instagrame nemôže byť ticho. A poňala to zhurta, keď zverejnila fotku svojho syna v jej ihličkách ako ukazuje vystrčené prostredníky vo vulgárnom geste, k čomu napísala: "Normal is boring. Nenudíme sa." Ako predpokladala, prišlo veľa komentárov, niektoré pozitívne, iné kritické. "Mladý je jasný. Môj syn by si toto nikdy neobul, pretože je tiež jasný," odkázala jej jedna narážajúc absurdne na orientáciu malého Maxa. "Stále je to chlapec a tie fakáče a tá póza k nemu nejde. Ale pravda, robí, čo doma vidí..," pichla si do Simony iná. Našlo sa aj veľa povzbudivých komentárov ako "Je dobrý, pekná rebélia," či "To sú luxusné nôžky," aj "Myslím Simonka, že ti doma rastie model." 

Pre Simonu je rodina a najmä jej deti na prvom mieste: 

Na otázku, prečo provokatívnu fotku syna zverejnila, keď musela čakať smršť hejtov, odpovedala ostro: "Myslíte tých pár zúfalcov, čo už sú v blokácii? Nebojte sa, ja ho ochránim. Mám dosť odvahy a sily a ostré lakte. Mám tréning." Pred dvomi rokmi ju rozčúlila reakcia jednej pani na foto jej synov s dlhými vlasmi, keď ich nazvala "chlapcodievčatká" a ona ju potom zas "kravoblbka" a ľudí v Česku označila za kreténov. Pritom asi nemyslí tých, ktorí ju živia či už sledovaním jej insta alebo priamo nákupmi v jej eshope. Simone sa ale zatiaľ vždy všetko prepieklo a má stále viac sledovateľov na sociálnej sieti - dobre vie, že sex a krása predáva, a tej má Simona na rozdávanie.

Simonin syn zdedil po mame nielen štíhle nohy, ale aj radosť z rebélie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie