Jasno
17°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Rozvodový boj o dom sa skončil, manželka hviezdneho herca ale šokuje požiadavkami!
Zdielať na

Rozvodový boj o dom sa skončil, manželka hviezdneho herca ale šokuje požiadavkami!

Archívna reportáž

Ani druhé manželstvo americkej oscarovej hviezdy Kevina Costnera (68) s dizajnérkou Christine Baumgartner (49) nedopadlo dobre. Nejde len osamotný rozchod, herec má navyše problém, ako ju dostať z jeho obrovskej rezidencie v hodnote 145 miliónov dolárov. Pritom v ich predmanželskej zmluve bolo jasne uvedené, že tak musí urobiť do tridsiatich dní po ich rozchode. Pre Christine je ale počas rozvodu v popredí blaho ich detí, syna Caydena (15), Hayesa (14) a dcéry Grace (13).

​Manželský pár, Kevin Costner a Christine Baumgartner, sa zrejme kvôli hercovej pracovnej zaneprázdnenosti postupne odcudzil. Ťažko to znášala najmä Kevinova manželka, ktorá sa musela zväčša sama starať aj o ich tri deti. Svojím rozhodnutím po devätnástich rokoch ukončiť ich manželstvo ale Costnera zaskočila. "S veľkým zármutkom uvádzam, že sa vyskytli okolnosti mimo jeho kontroly, ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa musí podvoliť rozvodu manželstva," napísal pred časom hercov zástupca vo vyhlásení pre TMZ. "Žiadame, aby bolo rešpektované súkromie jeho, Christine a ich detí, keď prechádzajú týmto ťažkým obdobím," dodal.

Costnera právne zastupuje známa rozvodová právnička Laura Wasser, ktorá bola údajne inšpiráciou pre postavu Laury Dern v známom filme Marriage Story. Na súde tvrdo obhajovala legitímnosť predmanželskej zmluvy, kde Christine podpísala, že sa v prípade jej podania žiadosti o rozvod vysťahuje do tridsiatich dní z manželovho domu. Podľa TMZ nedávne súdne rozhodnutie naznačuje, že sa sudca priklonil k platnosti predmanželskej zmluvy. Jej
právni zástupcovia ale považujú časový harmonogram a finančné hľadisko na nájdenie nového domova za neprimerané a nespravodlivé. Na obhajobu jej žiadosti o dlhší termín na vysťahovanie Christine povedala: "Mojím cieľom bolo a je zachovať čo najväčšiu stabilitu pre naše deti, čo zahŕňa aj to, aby som mala k dispozícii vhodné zdroje a plán, aby som pre ne mohla vytvoriť stabilný domov." Vo svojom rozvodovom podaní vyhlásila, že nemá žiadny príjem.

Costner aktuálne žiari v seriáli Yellowstone:

Podľa predmanželskej zmluvy je Kevin povinný poskytnúť svojej odlúčenej manželke finančné prostriedky na presťahovanie, pričom na jej bankový účet už vložil údajne vyše milión USD. Christine sa však tieto financie odmieta preto, že by to mohlo ohroziť jej schopnosť napadnúť legitímnosť predmanželskej zmluvy. Požaduje aj oveľa vyššie výživné pre deti, ako je 52 tisíc dolárov mesačne, ktoré jej Costner ponúkol. Rada by dostávala štvrť milióna mesačne, čo ale herec považuje za nehorázne nafúknuté, píše portál etonline.com.

Costner má aj vlastnú kapelu:

Christine poznamenala, že keď cestujú, jej deti sú zvyknuté lietať súkromnou alebo prvou triedou, bývať v domoch, ktoré stoja až 120 000 dolárov na týždeň, a mať k dispozícii súkromných kuchárov, prenajaté autá a plážové vybavenie. Hoci Kevin predtým tvrdil, že deti samy peniaze nepotrebujú, Christine v dokumentoch tvrdí, že to ukazuje, ako veľmi je jej manžel "mimo" ich každodenného života. Okrem platenia výživného Christine žiada, aby Kevin pokryl 100 percent nákladov na zdravotnú starostlivosť, súkromnú školu a mimoškolské aktivity detí, ako aj 350 000 dolárov na odmenu právnikov a ďalších 150 000 dolárov na súdne trovy. Zdá sa, že pôjde o ďalší škaredý hollywoodsky rozvod.

Najčítanejšie