Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žilková sa môže radovať! Cesty jej manžela a jeho mladej milenky sa rozchádzajú!
Zdielať na

Žilková sa môže radovať! Cesty jej manžela a jeho mladej milenky sa rozchádzajú!

Zdroj: instagram/VŽ

Nedávno priletel Martin Stropnický (66), ešte stále manžel Veroniky Žilkovej (61), z Tel Avivu do Prahy spolu s jeho priateľkou Markétou Horňákovou (30). Aj keď hlavným dôvodom ich cesty bol jeho rozvod, je možné, že riešili aj ďalšie záležitosti na ministerstve ohľadom ich pôsobenia v zahraničí. V Izraeli svoju misiu veľvyslanca Martin končí, no na veľké prekvapenie mnohých,tam jeho milenka naďalej zostáva.

​Už len mesiac zostáva Martinovi Stropnickému do odchodu z postu veľvyslanca v Izraeli, píše portál Blesk.cz. Pred pár mesiacmi síce spomínala Veronika Žilková, že by mal dostať ďalšiu misiu veľvyslanca v inej krajine, ale odvtedy zostalo ticho. Jeho mladá priateľka Markéta Horňáková, ktorá stojí za rozpadom manželstva Veroniky a Martina, má zostať naďalej v Izraeli v pozícii konzulárnej referentky a ich cesty sa tak zrejme rozídu, ak nenájdu riešenie, ako byť spolu.

​Je síce možnosť, že ak už Stropnický nedostane ďalšiu diplomatickú misiu, zostane v Tel Avive a prenajme si tam byt, ale ktovie, či si to vzhľadom na tamojšie vysoké ceny a životné náklady  bude môcť z jeho dôchodku dovoliť. Je otázne, aké kroky podniknú k zachovaniu vzťahu, ako už raz Stropnický dokázal, u neho platí "zíde z očí, zíde z mysle". Markéta si ale zjavne Martina obmotala okolo prstu, a tak ani jeden z nich iste nemá záujem vzťah ukončiť.

Veronika má na svojho exmanžela ťažké srdce, nielen kvôli zrade, ale aj kvôli ich spoločnej dcére Kordule: 

Možno sa Stropnický predsa len dočká riadenia nejakého ďalšieho veľvyslanectva. Ak by sa dovtedy stihli zobrať, Markéta by ho tam mohla sprevádzať ako manželka. Veronika si myslí, že budú mať aj spoločné dieťa"Tu sa otecko teraz rozhodol investovať do novej partnerky, novej rodiny a nových detí," konštatovala smutne Veronika po tom, ako sa silou-mocou bránil proti výške navrhovaného výživného pre dcéru Kordulu (17). Smutné je, ako sa dal skúsený muž a diplomat opantať natoľko, že na dcéru vôbec nedbá. Azda mu nový vzťah stál za to.

Kým vzťah Martina Stropnického čelí odlúčeniu, Veronika si užíva pohodu po boku muzikanta Josefa Holomáča:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie