Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Odvážne fotky Stropnického s mladou milenkou! Žilková sa nezdržala ostrého komentáru!
Zdielať na

Odvážne fotky Stropnického s mladou milenkou! Žilková sa nezdržala ostrého komentáru!

Zdroj: instagram/VŽ

V rozvodovej kauze Veroniky Žilkovej (61) a Martina Stropnického (66) došlo konečne k významnému posunu. Vo štvrtok podpísali dohodu ohľadom starostlivosti a výživnom pre ich dcéru Kordulu, čo stálo v ceste k ich rozvodovému konaniu. Stropnický, ktorý je roky rokúce vo vysokých politických a diplomatických funkciách totiž údajne bojoval o každú korunu, aby dcére nemusel platiť veľa. Pritom to bol on, kto požiadal o rozvod už vlani v auguste, ale na novembrovom pojednávaní sa prosto so Žilkovou nevedeli zhodnúť na výške výživného. Veronika zrejme odvtedy aj bez súdu dospela ku kompromisu a iniciovala sama dohodu.

​Stropnický práve končí misiu veľvyslanca v Izraeli, a do Prahy priletel ešte pred jej ukončením len kvôli tomu, aby podpísal dohodu. Spolu s ním priletela aj jeho milenka Markéta Horňáková (36) a zároveň jeho podriadená pracovníčka veľvyslanectva. Tento románik by sa dal považovať ako hrubé porušenie pracovného vzťahu a azda nejeden politik by z toho mal aj problém, no v prípade Stropnického sa to prešlo mlčaním.

Na hlavu Veroniky Žilkovej sa toho minulý rok zosypalo až priveľa. Začiatkom roku mala strach o zdravie a život jej syna Cyrila (33), a o pár týždňov neskôr jej po 18 rokoch oznámil manžel Martin Stropnický e-mailom, že už nevidí ich spoločnú budúcnosť. Stalo sa to pritom iba pár dní potom, čo spolu boli aj s ich dcérou Kordulou na dovolenke v Dubaji, kam ich pozval. V máji doma skolabovala jej mama Olga, ktorá potom o niekoľko mesiacov práve na Vianoce opustila v 97 rokoch tento svet navždy.

Pripomeňte si Stropnického ešte ako mladého fešného herca:

Predtým v auguste požiadal jej manžel o rozvod, no bolo nutné dohodnúť sa predtým na výživnom, čo sa už konečne aj stalo. Veronika túto absurdnú situáciu okomentovala. "Bolo príznačné, že našu dohodu o výživnom a rozvode, pretože ja som pristúpila na rozvod dohodou, sme podpisovali na plote justičného paláca, a to už som si vyfotila, pretože som sa musela smiať nahlas," pridala komentár k fotkám na Instagrame a zároveň prezradila, že pristúpila aj na rozvod, dokonca ho už aj iniciovala. "Pretože, po prvé, nemám peniaze na právnikov, po druhé ma to vnútorne stále traumatizuje a po tretie bude mať Kordulka osemnásť v septembri, takže keby som ten súd neukončila a neustúpila otcovi dieťaťa, tak by to dieťa 21. septembra stálo proti otcovi v súdnej sieni," vysvetlila Veronika, prečo sa rozhodla spraviť ústupky. Dohoda vraj bola výhodná najmä pre Stropnického, pre ňu a dcéru až tak nie.

Najsmutnejšie na tom je, ako sa dal skúsený muž a diplomat opantať novou láskou a na dcéru vôbec nedbá. "Je nás veľa, môžeme jej tú lásku nahradiť… Tu sa otecko teraz rozhodol investovať do novej partnerky, novej rodiny a nových detí," konštatovala smutne Veronika. Stropnického pritom zachytili ako sa v stredu podvečer prechádza s milenkou po centre Prahy a usadili sa v kaviarni. "Sedeli spolu ako dve hrdličky v kaviarni na Řezáčovom námestí, on si pochutnával na pive. Jeho partnerka se k nemu dôverne tlačila, držala mu ruku na stehne a občas zablúdila aj vyššie," poskytol jeden hosť informáciu pre Blesk.cz. Pochopiteľne, paparazzovské fotky, z ktorých je jasné, že párik je stále v štádiu zaľúbenosti, okomentovala aj Žilková. "Keď podriadená robí dobre svoju prácu, šéf je nadšený. Vtip dňa," narážala ironicky na moment, keď mala milenka jej manžela ruku vyššie na jeho stehne a on mal nadšený výraz v tvári. Komentár ale neskôr zmazala, zrejme si povedala, že už jej za to tento párik ani nestojí. Fotky páriku si môžete pozrieť TU.

Najčítanejšie