Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokujúci nový šoubizový párik! Slávny herec a o 30 rokov mladšia speváčka!
Zdielať na

Šokujúci nový šoubizový párik! Slávny herec a o 30 rokov mladšia speváčka!

Zdroj: SITA

Láska nepozná vek. Potvrdzuje to aj najnovší šoubizový párik, aký skutočne asi nikto nečakal. Veľkým prekvapením pre fanúšikov hollywoodskej hviezdy Billa Murraya (72), známeho najmä z filmovej série Krotitelia duchov, je jeho údajné randenie so speváčkou Kelis (43), ktorá je od neho mladšia takmer o tridsať rokov. Tieto fámy sa objavili po tom, čo bol herec minulý víkend na vystúpení speváčky v Londýne, ale videli ho už aj predtým, ako ju podporuje aj na jej ďalších vystúpeniach v USA.

​Naozaj prekvapujúca správa o romániku hviezdneho herca v pokročilom seniorskom veku a príťažlivej speváčky zatienila aj Billov škandál, keď čelí obvineniam z nevhodného správania na pľaci. V súčasnosti v Londýne nakrúca pokračovanie klasickej série Krotitelia duchov, v ktorom si zopakuje úlohu Petra Venkmana spolu s mnohými pôvodnými hercami z kasového trháku z roku 1984. Vlani v apríli sa pozastavilo nakrúcanie filmu Being Mortal po tom, čo Murraya obvinili z nevhodného správania voči žene, inokedy hodil sklenený popolník do kolegu Richarda Dreyfussa či sa vyhrážal násilím producentke filmu a bolo toho aj viac.

Bill vo svojej najslávnejšej úlohe:

Násilie mal páchať aj v súkromí, jeho druhá manželka Jennifer Butler ho kedysi obvinila z domáceho násilia a závislosti od sexu, marihuany a alkoholu, ako aj z nevery počas trvania ich manželstva. Táto kostýmová výtvarníčka preto podala v roku 2008 žiadosť o rozvod, ale vyzeralo, že pár zostal v kontakte až do jej skonu v roku 2021. Jeho prvou manželkou bola v rokoch 1981 až 1996 Margaret Kelly. Murray má dvoch synov z prvého manželstva a štyroch z druhého.

Aj jeho údajná súčasná priateľka Kelis mala skúsenosti s domácim násilím počas jej päť rokov trvajúceho manželstva s raperom Nasom. Žiadosť o rozvod podala v roku 2009, keď bola v siedmom mesiaci tehotenstva s ich synom. Jej druhý manžel Mike Mora zomrel vlani vo veku 37 rokov na rakovinu žalúdka. Má s ním syna a dcéru. Azda vo vzťahu s Billom majú už obaja za sebou všetky temné momenty a herec sa dokáže kontrolovať, aby Kelis nepridal ďalšiu trpkú skúsenosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelis (@kelis)

Ako píše PageSix, jeden z priateľov speváčky na margo jej vzťahu s Murrayom povedal: "Kelis je veľmi šťastná. Už predtým sa stretli v Spojených štátoch, vďaka čomu o nich ľudia z brandže začali rozprávať, a teraz sa stretávajú v Londýne, keď sú tu spolu. Očividne si padli do oka." Podľa neho ich spája aj to, že obaja relatívne nedávno stratili blízkeho človeka. "Nech už ich spojilo čokoľvek, a nech sa to zdá akokoľvek nepravdepodobné, obaja sú slobodní a napriek pomerne veľkému vekovému rozdielu sa spolu dobre bavia," mieni nemenovaný zdroj. Ich zástupcovia sa však zatiaľ k ich vzťahu nevyjadrili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VandyPop ? ? ? ? ? (@vandypop)

Najčítanejšie