Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO poriadne rozbilo Šeredovej sen o dokonalej svadbe s miliardárom! Musí si počkať!
Zdielať na

TOTO poriadne rozbilo Šeredovej sen o dokonalej svadbe s miliardárom! Musí si počkať!

Archívna reportáž

Alena má s Nasim dcérku

Po dlho očakávanom oznámení termínu svadby bývalej českej topmodelky Aleny Šeredovej (45) s talianskym podnikateľom Alessandrom Nasmi (49), ktorý je členom významnej a majetnej talianskej rodiny Agnelli, vlastniacej aj závody Fiat, sa ich fanúšikovia pýtajú na rôzne detaily. Vie sa už, že si pre svoj veľký deň vybrali významné historické mestečko na Sicílii, kde vraj doteraz nikdy neboli. No všetci zvedaví aj na to, kam a kedy pôjdu s ich neobmedzenými zdrojmi na svoju svadobnú cestu.

​Prípravy na svadbu Aleny Šeredovej a Alessandra Nasiho, ktorá sa bude konať 17. júna v mestečku Noto na Sicílii, sú už v plnom prúde. Pozvanie dostalo zhruba sto hostí a organizácie sa ujala Alenina priateľka Alessandra Grillo, ktorá sa tomu venuje profesionálne už roky. Pre bývalú českú miss to bude už druhá svadba, tú prvú s futbalistom Buffonom mala na pražskom Vyšehrade, pre túto si s Alessandrom vybrali barokový klenot na Sicílii neďaleko Syrakúz, obklopený vinicami, nazývaný aj mesto umenia. Aj keď je tam viacero krásnych kostolov, ich sobášny obrad má byť civilný na radnici v barokovom paláci. 

Je možné, že svadba s hostinou sa uskutoční tiež v niektorom z viacerých nádherných palácov v historickom centre Nota, ale vonku na záhrade. Alena vysvetlila, že ani ona, ani budúci manžel nikdy neboli v Note a že chceli, aby mali jedinečný pocit prekvapenia z niečoho nového "po prvýkrát" a vraj majú všeobecne radi spoločné hľadanie nových miest a zážitkov. Podľa zvyklostí by mala nasledovať hneď po svadbe aj svadobná cesta, no tu prišlo veľké sklamanie.

Očarujúce sicílske mestečko Noto očarilo nielen Alenu a jej budúceho manžela, ale aj filmárov seriálu White Lotus. Prejdite sa romantickými uličkami Nota v o videu dole: 

Alena sa musí zmieriť s tým, že nebude mať všetko také dokonalé, ako si plánovali - svadobná cesta sa totiž odkladá na neskôr. Jej nastávajúci, manažér a viceprezident finančnej spoločnosti Exor, holdingu Agnelli, Alessandro Nasi, má pracovné povinnosti. "Svadobka bude až v auguste, pretože budúci manžel má dovolenku iba v auguste. ,Iba'... Našťastie má aspoň nejakú," priznala Alena Šeredová v odpovedi na otázky jej sledovateľov na instastories. 

 Alena sa čoskro stane druhýkrát vydatou ženu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Medové týždne ale budú vraj skôr rodinným výletom. "Ideme s deťmi, takže veľká romantika. Pozrieme sa do San Francisca a do Los Angeles, aby chlapci, keďže už sú veľkí, tiež niečo videli. A zastavíme sa na skok v Polynézii," ozrejmila budúca nevesta ich veľkolepé plány. Vyberali také destinácie, "ktoré sú dobré pre deti, tínedžerov, romantický pár. Skrátka pre nás všetkých." No potom je otázne, či sa tomu už vôbec dá hovoriť  svadobná cesta. Skrátka vidieť, že sú obaja veľmi rodinne založení, aj zásnuby vlani na Mykonose prebehli za účasti detí aj Aleniných rodičov. Krásna Češka vraj zo svadby nie je vôbec nesvoja. "Mám nabitý jún, takže ani nemám čas byť nervózna," zverila sa s tým, že práve nakrúca v Neapole film a po svadbe sa tam bude musieť hneď vrátiť. Nuž, hlavné, že aspoň svadbu stihnú!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie