Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jednu z najkrajších herečiek podvádza manžel! Podarí sa im zachrániť rodinu?
Zdielať na

Jednu z najkrajších herečiek podvádza manžel! Podarí sa im zachrániť rodinu?

Archívna reportáž

Ani taká slávna a krásna herečka, akou je Natalie Portman (41), to nemá s manželovou vernosťou isté. S Benjaminom Millepiedom (45) sa zoznámila pri nakrúcaní filmu Čierna labuť, kde pôsobil ako choreograf. V auguste roku 2012 uzavreli manželstvo, takže vlani oslávili desiate výročie. Už vtedy sa hovorilo o ich manželskej kríze, ale po tom, čo ho v ostatnej dobe vídať po boku s mladou klimatickou aktivistkou Camille Étienne, za zdá byť rozvod na spadnutie.

​Pre tak pracovne zaneprázdnenú dvojicu akou je Natalie Portman a Benjamin Millepied je zrejme náročné udržať bezchybné manželstvo. Poznajú sa od roku 2010, keď pripravoval choreografiu vo filme Čierna labuť a zakrátko sa zasnúbili. Už v roku 2011 sa im narodil syn Aleph (12) a v roku 2017 pribudla do rodiny dcéra Amelia (6). O svojom súkromí a deťoch sa Natalie nerada vyjadruje, aj preto nekomentovala špekulácie ohľadom údajnej nevery jej manžela s mladou aktivistkou Camille (25). Pár bol zachytený na fotografiách 24. mája ako vstúpili oddelene do jednej budovy a neskôr ju s odstupom 10 minút opustili.

Natalie sa o jeho romániku mala dozvedieť už v marci a zaiste sa jej to dotklo. Niet pochýb, že rozvod je u nich téma. "Vie, že urobil obrovskú chybu a robí všetko, čo môže, aby prinútil Natalie, aby mu odpustila a udržala ich rodinu pohromade," uviedol zdroj pre People. "Trvalo to krátko a je po všetkom," dodal. "Natalie si neuveriteľne chráni súkromie a nemá v úmysle to predvádzať v médiách. Jej najväčšou prioritou je chrániť svoje deti a ich súkromie," poznamenal k postoju slávnej herečky, ktorú mal podviesť manžel. Na svojich prípadných manželských sporoch pracujú obaja čiste v súkromí. 

Natalie sa po prevalení nevery objavila na futbalovom zápase vo francúzsku s úsmevom na tvári: 

Manželia sa doteraz navzájom podporovali aj pracovne, Natalie Portman sprevádzala Benjamina ešte vlani v septembri na červenom koberci na premiére filmu Carmen, ktorý režíroval, na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. Film debutoval v kinách v apríli, ale premiéry sa vtedy zúčastnil už sám. V máji kráčala Natalie po červenom koberci na premiéru svojho dokumentu HBO Angel City v Los Angeles a na filmovom festivale v Cannes tiež sólo. V Page Six uviedli, že manželia boli spolu 26. mája na koncerte Beyonce v Paríži a potom sa bozkávali o niekoľko dní neskôr počas spoločnej večere. "Nerozišli sa a snažia sa veci vyriešiť. Ben robí všetko pre to, aby mu Natalie odpustila. Miluje ju a ich rodinu," tvrdí zdroj pre Page Six.

Benjamin za svoju chybu možno zaplatí tým najcennejším, manželstvom a rodinou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie