Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kuchařová reaguje na žalobu od Brzobohatého! Jej slová sú veľavravné!
Zdielať na

Kuchařová reaguje na žalobu od Brzobohatého! Jej slová sú veľavravné!

Archívna reportáž

Už vyše roka sa na verejnosti prepiera rozvod Taťány Kuchařovej (35) a Ondřeja Brzobohatého (40). Vyzerá, že vzájomný zápas medzi nimi tak skoro sa neskončí. Zatiaľ čo sa Ondro dlho snažil o nevyjadrovanie sa k ich vzťahu, Táňa ho pravidelne urážala a označovala za toxického klamára a vyhlasovala, že po civilnom rozvode ich manželstva chce ich sobáš anulovať aj cirkevne. Nešpecifikovala však prečo jej na tom tak záleží, lebo dosiahnuť to nie je jednoduché.

​Ako blesk z jasného neba vypukol škandál v spojení so žalobou na Ondřeja Brzobohatého okrem iného pre jeho zvláštnu záľubu v prezliekaní sa za ženu, čo vyplynulo z dokumentu so žiadosťou Táťány Kuchařovej o anulovanie sobášu. Okrem toho naznačovala aj sexuálnu nevyhranenosť a neplodnosť. Ku všetkému sa vyjadril Ondro ešte skôr, ako zverejnili inkriminovaný dokument v Blesku, kam ho doručila zatiaľ nemenovaná osoba. Jednoznačne z tohto skutku ale obviňuje svoju exmanželku a zároveň všetky jej tvrdenia v dokumente popiera, až na to, že sa rád  prezlieka za ženskú postavu, ktorú nazval Tiffany Richbitch.        

Na jeho stranu sa postavilo mnoho známych celebrít zo šoubiznisu, pričom podaktorí neváhali zároveň hrubo osočovať Kuchařovú. Brzobohatého hnev sa po mohutných ohlasoch k jeho kauze vystupňoval natoľko, že sa rozhodol podať na exmanželku žalobu za ohováranie. Práve v tom čase, keď to vyhlásil verejne, odovzdávala Taťána v sídle Senátu ocenenia jej nadácie pre seniorov Krása pomoci s názvom Beauty of Help Award 2023. "Ja sa k tomu nemôžem ďalej vyjadrovať. Je to neverejná vec. Nikdy to nemalo ísť von," odpovedala Kuchařová v rozhovore na otázku ku kauze s exmanželom. Všetko však rieši so svojimi právnikmi. Neskôr to potvrdil Kuchařovej právnik Tomáš Kotrlík s tým, že "nerezignuje na vlastnú právnu ochranu"

Taťána sa proti obvinenia rozhodla brániť s pomocou právnikov:

Bývalá Miss World je, pochopiteľne, z kauzy rozrušená. "Od začiatku rozchodu Ondřej vedel, že mojím cieľom je anulovať cirkevný sobáš. A teraz sa deje toto. Som sklamaná, ale radšej to ani nechcem komentovať," vyjadrila sa pre Primu na otázku, ako vníma exmanželovu žalobu. Nepáči sa jej tiež, že Ondra podporila sexuologička, ktorú navštevoval ešte počas ich manželstva. "Ja by som veľmi rada položila pani doktorke Fifkovej tiež niekoľko otázok, ale nemôžem, žiaľ. Urobí to za mňa môj právnik pred cirkevným súdom," odkázala jej na margo toho, že napriek mlčanlivosti si dovolila verejne povedať, že Ondřeja za ňou poslala ona, aby sa vraj uistila, či jeho záľuba v ženských prevlekoch nie je dedičná a či to nesúvisí s jeho nevyhranenou sexuálnou orientáciou. Tieto tvrdenia hraničiace so zdravým rozumom ale Kuchařová jednoznačne odmieta. V každom prípade je jasné, že kedysi zamilovaný pár čakajú ešte nepekné chvíle.

Nálady a priazeň fanúšikov sú ako na hojdačke, kým mnohé celebrity stoja pri Ondřejovi, instagramoví fanúšikovia sa postavili na stranu Taťány:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie