Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zberateľka prstienkov? Herečka sa po 1,5 roku opäť zasnúbila, akurát s iným mužom!
Zdielať na

Zberateľka prstienkov? Herečka sa po 1,5 roku opäť zasnúbila, akurát s iným mužom!

Zdroj: Instagram/BT

Mladej americkej herečke Belle Thorne (25) sa podarilo behom dvoch rokov očariť dvoch mužov natoľko, že už po krátkom vzťahu ju neváhali požiadať o ruku. Okrem atraktívneho vzhľadu má asi v sebe aj niečo viac, prečo muži túžia pred ňou pokľaknúť. Iba pred pár dňami sa pochválila na sociálnej sieti naozaj nápadným prsteňom s veľkým drahým kameňom v tvare obdĺžnika. A už má aj predstavu, kde sa bude konať svadba.

​Svoju dokonalú figúru vystavuje Bella Thorne veľmi rada na obdiv vo výstredných outfitoch, ktoré vyzdvihujú jej prednosti. K tomu iste zaujme aj jej pekná tvár, lemovaná hrdzavými vlasmi. Nečudo, že muži za ňou šalejú a vystriedala ich už doteraz veru nemálo. Pred dvomi rokmi s ňou chcel po vyše roku známosti spojiť svoj život taliansky spevák a herec Benjamin Mascolo (29). Požiadal ju o ruku so snubným prsteňom s veľkým briliantom presne podľa jej vkusu, ako sa herečka pochválila, ale na ďalší rok sa priateľsky rozišli údajne pre nedostatok času.

Iba krátko po rozchode s Benjaminom sa Bella zoznámila na Ibize, kde mala narodeninovú párty Cara Delevingne, s britským podnikateľom Markom Emmsom (44), úspešným producentom a spolumajiteľom newyorského hotspotu The Mulberry. Krátko nato boli spolu na Mykonose a potom už pravidelne zdieľali zamilované fotografie. "Bola to láska na prvý pohľad, ako keď vyjde slnko," nadchýňala sa Bella. Na Valentína zdieľali foto s komentárom: "Nájdite niekoho, s kým sa chcete podeliť o svoje sladkosti." A práve Mark nedávno požiadal Bellu o ruku v jej dome v Kalifornii s prsteňom s 10-karátovým diamantom lemovaným malými briliantami. Zásnuby oslávil pár s rodinou. Bella ich fotky s prsteňom na ruke komentovala: "Nie je potrebný žiadny popis." 

Bella Thorne sa pred rokmi snažila o spevácku kariéru, aj jej tvorba bola poriadne šteklivá. V klipe Shake it nechala na fantáziu iba paramálo:

Budúca nevesta si predstavuje svadbu na vidieku na panstve v Británii a už začala rozmýšľať aj o tom, čo si oblečie. Predstavuje si niečo v štýle vintage. "Nie každej neveste stačia jedny šaty," napísala a hneď upresnila, že jej "až štyri!" Jej priaznivci iste dúfajú, že jej to so svadbou na druhýkrát už vyjde a usadí sa. Ešte donedávna viedla veľmi búrlivý život. Do neho okrem párty, alkoholu a drog patrili tiež mnohé škandály, netradičné vzťahy, či odhalené telo na fotkách, ktoré jej vďaka OnlyFans zarobili viac ako dva milióny dolárov. Pred časom mala aj biznis plán so založením vlastnej firmy na rôzne druhy marihuany.  Zdá sa, že z toho zišlo a o takmer dvadsať rokov starší snúbenec ju snáď dokáže usmerniť rozumnejším smerom. Ak skôr nepríde niekto tretí...

Bella Thorne sa zasnúbila, krásnym prstienkom sa pochválila na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BELLA (@bellathorne)

Súvisiace články

Najčítanejšie