Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
A dosť! Ivana Gottová vyrazila do boja, TOTO už bolo za hranou!
Zdielať na

A dosť! Ivana Gottová vyrazila do boja, TOTO už bolo za hranou!

Po vyše dvoch rokoch, čo sa Ivana Gottová (47) stiahla z verejného života po tom, čo v roku 2019 po dlhej chorobe skonal jej slávny manžel Karel Gott (†80), sa pomaly opäť vracia do života. Keď sa nedávno zúčastnila na plese na Tenerife v istom luxusnom hoteli na Costa Adeje, kde bola pozvaná, vyzerala akoby bola tehotná. Aspoň tak sa vyjadrovali podaktorí v komentároch pod jej fotkami odtiaľ, kde mala na sebe voľné šaty.

​Ešte počas života Karla Gotta bola jeho manželka Ivana Gottová neraz kritizovaná za jej výber oblečenia, zatiaľ čo on bol oblečený vždy bezchybne. Zdá sa, že v tomto smere sa u nej veľmi nič nezmenilo, keď si na ples na Tenerife obliekla nevýrazné voľné šaty. Od prestrihu pod prsiami boli nariasené a viacerí ju začali preto podozrievať, či nie je tehotná. Dostalo sa to aj do jej pozornosti a vraj sa jej to dotklo. Na jej obranu sa postavil rodinný známy, ktorý si neželal byť menovaný. "Šíria to hyeny a Ivana je z toho akurát rozladená. Obliekla si voľné šaty, lebo je to teraz moderné, a ľudia hneď riešia, či nepribrala a či nie je tehotná. Samozrejme, že nie je tehotná. Ona žije len pre svoje dcéry a Karla," ohradil sa za ňu voči hlúpym rečiam pre Sedmičku.

Pravdou však je, že pri porovnaní záberov s jej inými šatami spred roka, je jasne vidieť, že Ivana Gottová postupne naberala na seba kilá navyše. Bolo by logické, že to spôsobuje jej začínajúce klimaktérium. Žiaľ, telo väčšiny žien sa hormonálnymi zmenami viac zavodňuje, vyzerá akoby napuchnuté a pomalší metabolizmus spôsobuje ukladanie tukov do brucha aj iných častí tela, čo je zrejme aj Ivanin prípad.

Ivana dlho pracovala na filme, aj na knihe o jej manželovi:

​Po kritike sa s tým vraj ale rozhodla zabojovať. Nevedno, či si na pomoc zobrala odborníkov, ale s najvyššou pravdepodobnosťou áno, financií na to má po zosnulom manželovi dosť. Ako väčšina ľudí, tobôž tých zo šoubiznisu, aj ona je ješitná a nechce byť terčom posmeškov od neprajníkov. S jej povestnou zaťatosťou a cieľavedomosťou sa dala do zhadzovania nadbytočných kilogramov.

Ivana je hrdá na staršiu dcéru, ktorá má za sebou konkurz:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

"Ivana začala chudnúť a pustila sa do toho s plnou vervou. Upravila svoj jedálníček, cvičí, nakúpila si veľa výrobkov podporujúcich zoštíhlenie v oblasti problematických partií a odvodnenie. Chce zas vyzerať ako predtým," prezradil nemenovaný zdroj z jej blízkosti. Ale upozornil pritom, že Ivana sa ani predtým neprejedala, ani do seba nepchala nezdravé pokrmy, jednoducho sa potýka iba s tým, čo aj mnohé iné ženy zažívajú počas prechodu. Ako to ale dokazujú mnohé ženy zo šoubiznisu svojím príkladom, pri silnej vôli sa dá dosiahnuť či zmeniť takmer všetko.

Najčítanejšie