Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šoubiznis sa postavil proti Kuchařovej, odkazy sú drsné! Ranu dostala aj od exšvagriny!
Zdielať na

Šoubiznis sa postavil proti Kuchařovej, odkazy sú drsné! Ranu dostala aj od exšvagriny!

Archívna reportáž

U našich susedov sa vo veľkom rozoberá kauza zverejnenia žiadosti o cirkevné anulovanie sobáša Taťány Kuchařovej (35) s jej bývalým manželom Ondřejom Brzobohatým (40). Aj keď o tom, že to do redakcie Blesku poslala jeho ex Ondro nepochybuje, ona to popiera. Na mieste je ale klasická otázka, komu to vlastne prospelo? Na margo bývalej Miss World treba poznamenať, že sa jasne potvrdilo známe, že kto seje vietor, žne búrku. Skoro všetky české celebrity zo šoubiznisu sa postavili za Brzobohatého a každým dňom ich pribúda.

​Zoznam celebrít, ktoré sa zastali Ondřeja Brzobohatého po obvinení Kuchařovej z "devianstva" a dokonca aj impotencie, je veľmi dlhý a stále pribúdajú nové mená. Je pochopiteľné, že známy hudobník je rozhorčený, no zdá sa, že ešte viac tým utrpela bývalá Miss World. Vyzerá, že v Česku momentálne stratila kredit, na dobré vzťahy v šoibiznise, ako aj na ponuky na reklamy môže zrejme zabudnúť, nehovoriac ako dopadne jej nadácia určená seniorom, Krása pomoci. Niektorí žiadajú, aby ju vylúčili aj zo spolupráce s OSN. Už je jasné, že ak to bola naozaj ona, kto poslal Blesku znenie žiadosti o cirkevný rozvod, tak sa riadne prepočítala. Jej údajná pomsta, ako to berie Brzobohatý, sa obrátila proti nej.

S veľkou radosťou si kopla do  bývalej švagrinej Ondrova nevlastná sestra Rola, keď brata vychválila a na Táňu použila hanlivé prirovnanie: "Keď sa z Miss dobrotivej stala šesťhlavá dračica". Vraj miluje len samu seba a Ondro mal písať aj jej prejavy do OSN, či dokonca jej knižku. Jeho mama, slovenská herečka Hana Gregorová, mu okrem iného odkázala: "Som na teba pyšná, aký si správny chlap a že sme z teba, s tvojím úžasným otcom, vychovali slušného človeka a skutočného gentlemana. Vždy si sa k svojim partnerkám choval veľkoryso, či už emocionálne alebo materiálne, aj keď, z môjho pohľadu, sem tam zaslepene." Dodala, že ho má rada ako Ondřeja, ako ako Tiffany Richbitch, čo je jeho tajné meno, keď sa mení na drag queen.

O svojej exmanželke sa eše donedávna vyjadroval Ondřej slušne a zdržanlivo:   

No nielen rodina podporila Brzobohatého, ozvali sa aj mnohé osobnosti šoubiznisu. "Ondrejko, drž sa a buď aj naďalej tým, kto nestráca úroveň," odkázala mu Dara Rolins. "Chcel by som ti, drahý priateľ, vyjadriť najväčšiu podporu, akej som schopný. Myslím, že sme svedkami niečoho, čo absolútne prevyšuje všetok nevkus a malosť sveta," napísal Jakub Prachař spolu so Sárou Sandevou. "Ach, Ondro, mrzí ma to. Dobre, že si už dávno niekde inde," pridala sa Marta Jandová. "Urobiť z veci intímnej (teda z cirkevnej žaloby) záležitosť verejné, je hlúpo zúfalé a zúfalo hlúpe," zhodnotil Libor Bouček. "Pravdupovediac, si svätec, že si vydržal mlčať tak džentlmensky dlho," odkázal Matěj Ruppert. "Pani madam to opäť nezvládla a ty si to zvládol na výbornú," pridal podporu aj Honza Musil. "Ondro, som s tebou aj s Tiffany! Si jeden z najtalentovanejších a najslušnejších ľudí, čo poznám," napísal David Gránský. "Ondro, svedčíí ti to ako Ondrejovi a aj ako Tiffany. Z fleku by som ti ponúkol rolu v našom seriáli Ďábelské Cikánky. Moja Olívia potrebuje kamošku. Ale teraz vážne. Najkrajšie na tebe je, že si elegán a držíš sa," zhodnotil s dávkou humoru Jan Bendig a podobných odkazov je nespočetne veľa.    

Kuchařová medzitým odletela pracovne do Talianska. Jej priateľka tvrdí, že vždy chcela Ondřeja šetriť a riešiť veci iba pred cirkevným súdom. "Je teraz preč a je z celej situácie veľmi rozladená," uviedla pre Blesk s tým, že to dala riešiť právnikom.  

V komentároch po Ondřejovým príspevkoch nenechali na Táni ani nitku suchú:

Súvisiace články

Najčítanejšie