Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Impotent, deviant a transvestita! Kuchařová vytiahla na Brzobohatého tie najintímnejšie detaily!
Zdielať na

Impotent, deviant a transvestita! Kuchařová vytiahla na Brzobohatého tie najintímnejšie detaily!

Archívna reportáž

Po zverejnení obsahu žiadosti Taťány Kuchařovej (35) o cirkevné anulovanie sobáša s jej exmanželom Ondřejom Brzobohatým (40) zostali mnohí šokovaní. Bývalá Miss World opisuje exmanžela ako zvráteného človeka, ktorý sa rád oblieka do ženských šiat, a pridala aj ďalšie detaily, ktoré azda mali ostať len medzi nimi. Brzobohatý sa preto rozhodol po prvýkrát brániť a porozprával aj on čosi z ich manželského vzťahu, aby sa očistil. Exmanželku podozrieva, že to ona poslala bulváru plné znenie svojej žiadosti, aby poškodila jeho povesť. Podľa neho je to jej pomsta.

​Navonok krásny a šťastný pár, ktorý tvorili Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý, mal mať v súkromí vážne problémy už dlhšiu dobu. Po ich svadbe v roku 2016 všetci očakávali, že zakrátko príde na svet aj ich potomok, ale nestalo sa tak. Táňa v žiadosti o cirkevné anulovanie ich sobáša uviedla, že Ondřej nie je sexuálne vyhranený, čo má dokazovať jeho záľuba prezliekať sa za ženu. On sa proti tomu v rozhovore pre Blesk.cz ostro ohradil. "To je jedno z mnohých klamných obvinení, ktorých je tá žaloba plná. O svojej sexualite som nikdy nepochyboval. Moja orientácia je a vždy bola heterosexuálna," tvrdí hudobník, ktorého bývalá Miss World osočila aj z čudných sexuálnych požiadaviek.

Ondřej sa ale otvorene priznal, že sa rád prezlieka do ženských šiat, a ako Drag Queen na súkromnej úrovni vystupuje pod umeleckým menom Tiffany Richbitch. Toto všetko ale Táňa mala vedieť aj pred ich sobášom, dokonca sa krátko po vstupe do manželstva na ich výlete do New Yorku takto prezliekol v rámci večierku a nemala mať s tým problém. Aj neskôr sa takto aj inak obaja prezliekali v rámci spoločenskej zábavy. Pripúšťa, že časom to začalo Táni prekážať a poslala ho aj za psychologičkou. Tá ale mala potvrdiť, že je aj po sexuálnej stránke v poriadku a ani to nie je dedičné.   

V časoch idylického manželstva spolu Ondřej a Taťána nakrútili klip k piesni Identity. Z veľkej lásky sú dnes len nechutné obvinenia a intrigy: 

Ďalšiu horkú pilulku musel prehltnúť pre jej tvrdenie, že má pomalé spermie, a preto sa s jeho prvou manželkou Johannou rozhodli pre asistovanú reprodukciu.  Brzobohatý priznáva, že sa pokúsili o umelé oplodnenie, no popiera, že by mal problémy s plodnosťou. "Som zdravý a plodný muž. Mám na to razítko od doktora," tvrdí.  Na oplátku obvinil Táňu, že antikoncepciu vysadila až tri mesiace pred podaním ich rozvodových papierov, hoci dlhodobo tvrdila médiám, ako veľmi si chce rozšíriť rodinu. Ondřej tvrdí, že to bol on, kto chcel vždy deti, a práve Táňa sa k tomu nemala. 

Tá ako čerešničku na torte pridala detail zo spálne, keď sa vraj Ondřej prezlečný za ženu dožadoval zvláštnych sexuálnych praktík. "Je to zase lož. Toto je vážne hrôza, že sa na to pýtate, ako by som bol nejaký deviant. A k tomu ešte impotentný deviant," ohradil sa v rozhovore Ondřej. Ako presne to v manželstve s Kuchařovou bolo, vedia najlepšie oni dvaja. No isté je, že to tak malo aj ostať a Táňa si teraz pohnevala obrovskú časť českého šoubiznisu, keď jej krok jednoznačne odsúdili.

Ondřej sa rozhodol, že už viac nebude mlčať. Pod jeho vyjadrením na Instagrame ho podporili mnohé zvučné mená ako Dara Rolins, Jakub Prachař či Libor Bouček a mnohí iní:

Odpoveď Taťány na seba nenechala dlho čakať, v statuse však tvrdí, že je vo veci nevinne a médiám informácie neposunula:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie