Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Česko má novú Miss! Ohromila najmä táto kráska, či skôr krásavec v róbe..?
Zdielať na

Česko má novú Miss! Ohromila najmä táto kráska, či skôr krásavec v róbe..?

Zdroj: Instagram/RM

Tak, ako je to už roky zvykom, aj tento rok si volia krajiny po celom svete tú "najkrajšiu". Finále má za sebou aktuálne Miss Českej republiky. Tentokrát spomedzi desiatich finalistiek zvíťazila blonďatá kráska Justýna Zedníková (20), ktorá si svoje šťastie pôjde vyskúšať aj na súťaž Miss World. Na súťažný galavečer v pražskom Fóre Karlín prišlo viacero celebrít, aby podporilo túto súťaž krásy, ktorú založila v roku 2010 jej riaditeľka Taťána Makarenko (33). V porote účastníčky hodnotila aj azda najslávnejšia z českých missiek, Taťána Kuchařová (35). Medzi hosťami v publiku zaujala najmä Simona Krainová, ktorá upútala svojim veľmi odvážnym modelom a ubrala z pozornosti aj novej Miss, ale tiež jeden krásavec.

​Na súťažný galavečer Miss Czech Republic prišli mnohé ženy v luxusných šatách od renomovaných návrhárov a ich jednotným prvkom sa zdali byť obrovské výstrihy. Paradoxne, víťazka súťaže Kristýna Zedníková, študentka Vysokej školy ekonomickej z Prahy, ktorá sa má čím pochváliť, výstrih na šatách takmer nemala. Na rozdiel od nej sa ostatné prítomné dámy v publiku s extrémnymi výstrihmi pýšili zväčša silikónovým poprsím. No jedno prirodzené predsa len ohúrilo najviac - päťdesiatnička Simona Krainová pútala najväčšiu pozornosť na afterpárty modelom v podobe čierneho overalu, ktorý jej sotva zahaľoval stále perfektné prsia a nechal vyniknúť aj jej dlhé pekné nohy.

Nová Miss mala aj na afterpárty oblečené šaty, v ktorých súťažila a ktoré zdobila šerpa s hrdým titulom. Sólo tanec si strihla s jej partnerom, fešným spevákom Šimonom Oppom (20), ktorého volajú aj českým Jamesom Deanom. Debutoval vlani prvým singlom a vzápätí sa zoznámil prostredníctvom sociálnej siete s Justýnou. Vyzerajú veľmi zamilovane a snáď im to vydrží aj naďalej, hoci "kliatba Miss" je známa vec. Viac ako on ale dokázal zaujať iný muž, vďaka svojmu výberu outfitu. Obliekol sa totiž do ženskej sýtočervenej róby s volánmi a dlhou vlečkou, o ktorú sa podarilo zakopnúť aj Táni Kuchařovej.

Česká republika pozná svoju kráľovnú krásy, pozrite si ju v krátkom rozhovore z predfinálového sústredenia:

Roman Makeup, ako sa prezýva mladý muž v červenej róbe, sa vraj napriek tomu, že sa rád oblieka do ženských šiat, inak ženou byť necíti. "Som spokojný, taký aký som. Len sa mi páči to fashion zo ženského pohľadu. Môj Instagram a TikTok je práve na tomto založený," zveril sa tento influencer pre Super.cz. "Páči sa mi viac ženské oblečenie, pretože poskytuje oveľa viac možností ako chlapské," vysvetľoval ďalej. Pochádza z malého mesta, a preto radšej odišiel bývať do Prahy, ktorá sa mu zdá byť otvorenejšia výstrelkom. "Moji rodičia ma podporujú, berú to normálne. Ale takto obliekať som sa začal až pred šiestimi rokmi, keď som sa presťahoval do Prahy. Tu sa to, ako vyzerá, toľko nerieši," zveril sa Roman, ktorý si chcel účasťou na Miss zrejme najmä zviditeľniť. A podarilo sa, hneď po Miss a Krainovej výstrihu najviac vyrážal dych práve on.

Mladý muž chcel zjavne zaujať a urobiť reklamu svojim sociálnym sieťam, čo sa mu aj podarilo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ? (@romanmakeup)

Skutočnou kráľovnou večera sa však stala krásna mladá dáma menom Justýna:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa justý <3 (@justyna.zednikova)

Súvisiace články

Najčítanejšie