Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Manželstvo hviezdneho speváka bez SEXU?! Šokujúce priznanie niekdajšieho divocha!
Zdielať na

Manželstvo hviezdneho speváka bez SEXU?! Šokujúce priznanie niekdajšieho divocha!

Archívna reportáž

Hviezdny pár Robbie Williams (48) a jeho manželka Ayda Field (43) uzavreli po štyroch rokoch randenia ešte v roku 2010 manželstvo a na svet stihli odvtedy priviesť štyri deti. Aj po toľkých rokoch je jasné, že sa majú stále radi, ale podľa ich slov im už chýba vášeň a sex, čím bol nabitý ich vzťah ešte pred manželstvom. Berú to však ako prirodzený jav a vrásky na čele im to nerobí. Vážia si vraj iné hodnoty v ich vzťahu.

Miláčik miliónov žien po celom svete, niekdajší búrlivák a sukničkár Robbie Williams už zjavne vypustil paru. Poriadne prekvapivo vyzneli jeho slová o strate chuti na sex, keď spolu s manželkou Aydou robili nedávno rozhovor pre The Sun. "Každý vie, že v manželstve nie je žiadny sex. Tak to jednoducho je. Nejaký čas som bral testosterón, ale keďže som závislák, musel som s tým prestať. Urobili sa mi obrovské ramená a vyzeral som ako vyhadzovač. Nebolo to nič pekné," vysvetľoval svojsky Robbie a bolo jasné, že to myslí tak trochu žartom, žiaľ, nie úplne.

O vymiznutí sexu z ich vzťahu sa rozhovorila Ayda už v novembri v podcaste s Giovannou Fletcher. Prezradila, že po narodení ich štyroch detí sa spálňa stala spoločným priestorom na spanie, ktorý ponecháva málo miesta alebo času na intimitu. Vraj si nepamätá, kedy šla spať v rovnakom čase ako manžel. Predtým, ako mali deti, chodili do postele spolu - "to tam bola romantika, teraz je to celkom mŕtve". To však neznamená, že medzi ňou a manželom zmizla celkom intimita. "Ľudia si často pletú sex s intimitou. Maznanie sa a sledovanie Netflixu na pohovke sa deje vtedy, keď ste spokojní," mieni krásna Ayda.

Zatiaľ čo Robbie starne prirodzene, jeho manželka podľahla plastikám:

V spoločnom rozhovore pre The Sun dvojica potvrdila, že nemajú sex tak často ako pred manželstvom, ale sú na rovnakej vlne ohľadom ich intimity. "Intimita je dôležitá a zmysluplná stránka lásky. Vždy sa túlime a bozkávame, držíme sa za ruky a dotýkame sa jeden druhého, keď práve na pohovke pozeráme televíziu, film, alebo niečo iné," prezradil pár. "Žiadny sex v manželstve je problém vtedy, ak ste na rôznych stranách, ak to jedna osoba chce a druhá nie, ak máte iné očakávania alebo požiadavky," zamýšľal sa Robbie.

Robbie je na manželkinom Instagrame ako doma, no jeho počet sledovateľom nedosiahla:

Spomínal, aký bol sex v začiatkoch ich vzťahu, aj keď bral testosterón. "Sex bol neskutočný a častý. Boli sme neukojiteľní," povedal Robbie a dodal, že mu to obdobie chýba. "Teraz sa stane, že sa ku mne Ayda prisunie na pohovke a povie, že by sme mali mať sex. Ja sedím, jem mandarínku a pokrčím plecami. Občas to ale skúsime," zhodnotil žartom manželský sex hviezdny spevák, o ktorom si toto jeho fanúšičky rozhodne ani trochu nemysleli. Nuž, zjavne toho zažil viac, ako iní za tri životy, vyhasnutie je teda azda prirodzené. Ak sú s týmto stavom obaja spokojní, je to v poriadku.

Najčítanejšie