Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hanychová a Soukup: Bozk pod čerešňou a šokujúca správa o svadbe!
Zdielať na

Hanychová a Soukup: Bozk pod čerešňou a šokujúca správa o svadbe!

Archívna reportáž

Podarená rodinka šoubizového páriku, akým je Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) s ich nedávno narodenou dcérkou Rozárkou, využila pekný deň a 1. mája sa vybrali na Petřín. Romantika v plnom prúde v deň, ktorý patrí okrem sviatku práce aj láske, a vznikol aj najdôležitejší záber - pod čerešňou si dali zaľúbenci bozk.

​Po pôrode malej Rozárky je Agáta Hanychová fit a postavu má takmer ako pred tehotenstvom. Počasie sa začína zlepšovať, a tak sa vynára otázka, či konečne nepríde aj na jej očakávanú svadbu s Jaromírom Soukupom. Už pred pôrodom v rozhovore pre Super.cz sa tento majiteľ televízie vyjadril, že Rozárka bude Soukupová a vzápätí veľavýznamne dodal, že "Agáta bude tiež Soukupová." Od Agáty jej svadbu v priamom prenose veľmi očakávajú aj sledovateľky jej profilu na Instagrame. Ako je však už u nej zvykom, zrejme opäť zavádza. "Svadba najskôr po štvrtom dieťati," so smiechom povedala pre eXtra.cz a poriadne tým šokovala. Hoci to nebolo prvýkrát, čo spomenula, žeby prijala aj viac detí, no azda nie tak rýchlo.

Na vychádzku na Petřín sa Hanychová obliekla do tmavých elegantných šiat, ale Jaromír volil sem-tam roztrhané úzke nohavice s koženou bundou, možno aby sa mladistvým lookom priblížil veku jeho partnerky. Keď sa pobozkali pod čerešňou, bolo vidieť, že Jaromírovi vášeň stále nechýba. Agáta ho má zjavne omotaného okolo prsta. Nezabúda ho chváliť, ako sa vie postarať o ňu aj ich dcérku. O Rozárku sa rád postará, aj keď si Agáta potrebuje niečo vybaviť, či si len občas vydýchnuť. Filipínsku opatrovateľku a pomocnicu v domácnosti prepustila, a tak musí čakať, kým sa jej ozve nejaká nová sila podľa jej gusta. Na svoje deti je Hanychová veľmi háklivá, práve tie mali rozhodnúť, že Filipínku už nechcú. 

Jaromír venoval Agáte k jej nedávnym narodeninám romantické video, ktoré zverejnil na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Zrejme kvôli nim sa jej veľmi nechce zatiaľ ani sťahovať do Jaromírovho domu, ktorý mal dať rekonštruovať kvôli nim, aby tam mali všetci svoje izby. Kryšpín sa vraj vyjadril, že pôjde bývať radšej k svoju otcovi. Kúsok od ich domu má školu aj kamarátov, podobne aj malá Mia si zvykla na neďalekú škôlku. V blízkom susedstve má dom aj ich stará mama Veronika Žilková, s ktorou si veľmi rozumie Agáta a navzájom si pomáhajú. Tá veľmi podporuje jej vzťah so zabezpečeným mediálnym magnátom. Partnerov Agáta donedávna menila ako na bežiacom páse, ale už azda bolo načase, aby sa ustálila. Soukup je pre ňu dobrá partia, snáď bude zakrátko aj tá ich očakávaná svadba. 

Agáte a Jaromírovi to pod čerešňou pristalo:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie