Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Agáta už o pôrode prezradila všeličo, teraz sa ale OZVAL Soukup!
Zdielať na

Agáta už o pôrode prezradila všeličo, teraz sa ale OZVAL Soukup!

Archívna reportáž

Na svoju partnerku a mamu jeho novonarodenej dcérky Rozárie, Agátu Hanychovú (37), je majiteľ televízie Jaromír Soukup (54) patrične hrdý. Téme o tom, ako priviedla na svet jeho tretieho potomka venoval vo svojej relácii VIP veľkú časť.

Azda všetko významnejšie z jej života zdieľa Agáta na Instagrame či v jej televíznej relácii Holčičky. Na rozdiel od nej bol majiteľ súkromnej televízie a otecko jej druhorodenej dcérky Rozárie oveľa strohejší a rozhodne to vraj nebude on, kto by šíril informácie zo súkromia s jeho novou rodinkou. "Agáta mi dala dcéru. To bola udalosť tohto týždňa, všetci to rozoberali. Ja som bol zdržanlivý, čakal som vždy, čo dá Agáta. Tak to bude aj ďalej. Nedám von žiadne fotky, čo nedá Agáta," povedal už trojnásobný otec v jeho relácii.

"Mám pocit, že je to intímne, že sú to moje dievčatá. A úplne nutne nepotrebujem bez jej vedomia uverejňovať fotky," vysvetlil a dodal aj to, že ho zaujíma dokonca aj názor jej dcérky, ktorý si zatiaľ, pochopiteľne, nemôže vypočuť. Zdržanlivo sa vyjadril aj k správam z pôrodnej sály, kde sa ocitol prvýkrát v živote. "Pôrod je moja intímna vec, jeden z najsilnejších zážitkov, aké som kedy zažil, nikdy o tom hovoriť nebudem," povedal rázne, no odporučil mužom, aby si to zažili.

 Jaromír sa k príchodu dcérky a pôrodu jeho partnerky vyjadril aj v jeho relácii:

Na adresu svojej partnerky ohľadom pôrodu sa však vyjadril veľmi obdivne. "Bola hrozne statočná, statočná ženská. Ženy nás vždy prekvapia, aké sú statočné, keď ide do tuhého, sú statočné a odvážne, často odvážnejšie ako my," zložil jej, a všetkým ženám, nepochybne úprimnú poklonu. A práve túto Agátinu vlastnosť, spolu s krásou, by prial aj ich dcérke, ktorú si práve on vraj veľmi želal. Podľa Agátinej mamy Veroniky Žilkovej (61) sa malá Rozárka, ktorú ona nazýva Ružena, na otecka veľmi podobá. Zatiaľ však tváričku svojej čerstvo narodenej dcérky Agáta neukázala, ale vraj nie je v jej pláne ju nejako dlho skrývať. Je s ňou už od soboty doma a radujú sa spolu s najbližšími.

 Agáta si pobyt v pôrodnici užívala, doma ju totiž čaká starostlivosť o tri deti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 V pôrodnici pobudli dlhých päť dní kvôli novorodeneckej žltačke Rozárky, ale už je v poriadku. Agáta sa odtiaľ však veľmi neponáhľala, o jej dve staršie deti bolo postarané, a tak si užívala, že v pôrodnici je zas postarané o ňu. "Hovoril mi môj lekár, že prvorodičky sa vždy ponáhľajú domov, ale mamičky, čo majú dve tri deti tu chcú byť, lebo len tu v pôrodnici je to pravá materská dovolenka. Nemusíte sa starať o deti a jedlo vám prinesú. A Rózu to tu tiež baví," vysvetľovala na streame Hanychová to, s čím iste súhlasia mnohé matky. Ale ani teraz, keď už sú doma, to  pre ňu iste nebude oveľa ťažšie. Jednak jej nepochybne pomôže mama a už pár týždňov jej v domácnosti pomáha aj istá Filipínka, ktorá je zároveň aj opatrovateľka detí. Zdá sa, že Agáta konečne trafila do čierneho, čo sa týka partnera.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie