Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Agáta je doma, problémy sa ale bábätku nevyhli! Priznala, že Soukupa musela od pôrodu vyhnať!
Zdielať na

Agáta je doma, problémy sa ale bábätku nevyhli! Priznala, že Soukupa musela od pôrodu vyhnať!

Archívna reportáž

Malá Rozárie Soukupová, ktorá sa narodila v utorok večer v pražskej pôrodnici, je už s mamou Agátou Hanychovou (37) doma. Vyzdvihnúť si ich bol šťastný otecko Jaromír Soukup (54). Ten v utorok zažil príchod svojho potomka v premiére, pri pôrode svojich dvoch starších detí z bývalého manželstva totiž nebol. Neukázal sa však ako veľký hrdina, po niekoľkohodinovom pôrode svojej milovanej Agáty vyzeral oveľa zničenejšie ako ona. Aj keď mamička bola po jej treťom pôrode ako rybička, musela zostať v pôrodnici až do soboty, kvôli menším komplikáciám novorodenej dcérky.

​Na narodenie svojej spoločnej dcérky sa obaja rodičia veľmi tešili. Dieťatko so známou influencerkou, na ktorej sa mu vraj veľmi páči jej drzosť, si majiteľ súkromnej televízie mal veľmi želať hneď od začiatku ich vzťahu a podarilo sa ho splodiť veľmi rýchlo. Obaja sa v lete spoznávali na mesačnej dovolenke v Soukupovej vile v Marbelle, a spoznávanie bolo zjavne hlboké. Dcérka je nepochybne počatá z lásky a vraj sa totálne podobá na otecka, ako tvrdí Agátina mama Veronika Žilková (61). Agáta ešte tváričku svojej druhorodenej dcérky Rozárky neukázala, chce sa z nej zatiaľ tešiť iba s najbližšími, ale vraj to nebude nadlho a ukáže ju svetu. 

V pôrodnici s dcérkou pobudla až do soboty, keď ich konečne prepustili. "Sme tu trošku dlhšie. Nie je to ale kvôli tomu, že by boli nejaké komplikácie so mnou. Ja som úplne v poriadku. Ale Róza nám trošku zožltla. Nie je to nič hrozné, to sa týmto malým deťom stáva bežne. Ja som mala tiež novorodeneckú žltačku, podľa mamy hroznú," informovala známa influencerka svojich sledovateľov na Instagrame. V sobotu od rána čakala na výsledky žltačky, a tie boli už konečne dobré a pred obedom mohli odísť domov.

Agáta predtočila aj svoju reláciu Holčičky, takže sa jej vysielanie zatiaľ neprerušilo:

No ako sa Agáta spočiatku vyjadrovala o Jaromírovej prítomnosti pri pôrode s obdivom, napokon priznala, že aj taký hrdina nebol. "Jaromíra som počas pôrodu dvakrát poslala pre kávu, keď som videla, že je toho na neho veľa," prezradila Agáta, ktorá sa práve predviedla ako veľká hrdinka. Na rozdiel od predchádzajúcich pôrodov si však tentokrát nechala púichnúť epidurál. To na ňu malo tak trošku krátokodobo neblahý vplyv. "Keď som mala epidurál, hrali sme s Jaromírom vedomostný kvíz. Bola som celkom dutá, pýtala som sa ho, či mu neprekáža, že má dieťa s úplným dementom," spomenula meranie ich úrovne vedomostí, ktoré ale nebolo celkom fér vzhľadom k tomu, čím prechádzala.

​Soukup zatiaľ narodenie dcérky neoslavoval, ako prezradila Agáta. "Zapíjačka prebehne budúci týždeň. Jaromír veľa pracuje, na oslavu má ešte čas. Je už veľký, nie je to tak, že sa mu narodí dieťa a musí sa ísť hneď ožrať," mieni Agáta celkom racionálne. Svojim sledovateľkám tiež priznala, že vraj trvalo až dva dni, kým sa jej spustilo mlieko, no potom to už išlo dobre. "Mlieka mám našťastie dosť, musím to zaťukať. Dojčím po troch hodinách, pijem štyri litre dojčiaceho čaju denne," pochválila sa trojnásobná mama, že sa jej podarilo to najlepšie, čo pre svoje bábo môže spraviť. 

Najčítanejšie