Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Ďalšie bábo?! Mladá manželka 88-ročného neverníka Jana Saudka šokovala!
Zdielať na

Ďalšie bábo?! Mladá manželka 88-ročného neverníka Jana Saudka šokovala!

Archívna reportáž

Napohľad nepochopiteľný vzťah mladej publicistky a bývalej moderátorky Pavlíny Hodkovej (42) s jej manželom Janom Saudkom (87) je zrejme pre oboch osudový. Žije s ním údajne takmer devätnásť rokov, ale manželstvo uzavreli až v roku 2014. Vytrpela si s týmto o štyridsaťpäť rokov starším verejne známym nerestníkom svoje, ale dokázala sa s tým vyrovnať a neopustila ho.

​Hoci je Saudek známy neverník, azda priam zvrhlík, ako ho mnohí označujú, od svojej výrazne mladšej manželky vyžaduje absolútnu vernosť. To, že on plodí deti na všetky strany je vedľajšie, má ich vraj 15 či 16, ani sám nevie, a jeho pravnuk je starší, ako najmladšie dieťa. S Pavlou má tri deti, no poriadne prekvapila tvrdením, že by vraj prijala aj ďalšie, píše portál Super.cz.

Svojský umelecký fotograf Jan Saudek, ktorý sa preslávil typickými kolorovanými fotografiami ženských tiel všetkých tvarov, no predovšetkým kyprých, prežil nespočetné množstvo avantúr, údajne aj s vlastnou dcérou. Aj keď o tom iste jeho súčasná manželka dobre vedela, okrem jeho svetovej slávy a uznania, možno aj práve jeho hypersexualita a do istej miery zvrhloľ, ju magicky priťahovala. "Zažila som toho dosť, v jednej chvíli ma z toho oslobodili deti, na ktoré som sa mohla vyhovárať, aby som nemusela byť svedkom jeho avantúr. Je jednoduchšie to nevedieť," zverila sa pred časom v televíznej relácii Povídej.

Hoci ženy miluje, zjavne len fyzicky,  veľmi lichotivo sa totiž na ich adresu nevyjadruje:

​Pavla musela pred necelými tromi rokmi prehltnúť aj to, že sa mu narodil syn so slovenskou právničkou. "Tamtá dáma si to dieťa úprimne priala, je to staršia žena, má 37 rokov... Má najvyšší čas! Má síce dva doktoráty, ale ak to chcela, tak len blázon by odmietol. Je z umelého oplodnenia, lebo ja som každý večer ožratý a neschopný do tej dievčiny napr*ať," vyjadril sa o mladej žene skutočne otrasne tento starec, azda to myslel aspoň trochu sarkasticky. Saudek tvrdí, že pri tom všetkom ale Pavlu miluje naplno, no zároveň nechápe, kde je problém, keď predsa "všetko platí ako najatý".

​Pavla ustála aj toto Saudkovo cynické prehlásenie a zdá sa, že s ním naďalej mieni vydržať. No ešte viac šokovala slovami o tom, že by prijala aj ďalšie dieťa. "Rada odpoviem, že rada. Dokážem si predstaviť, že jedno, dve, tri, ale myslím, že mi ubieha čas, že tam už veľa príležitostí nie je a nechcem sa rúhať, mám tri zdravé deti, a to je dosť v rámci šťastia. Za tri som rada, ale keby bolo štvrté, piate a šieste, tak sa nebudem brániť," odvetila prekvapujúco po všetkom tom, čo si so starnúcim manželom užila. "No tak nebolo to tak úplne ľahké vždy, ale v jeden moment som si povedala, že tie ženy okolo nič veľa neznamenajú, že on sa vždy vráti. Hovorila som si, že jedného dňa nepríde, ale zatiaľ sa to nestalo a teraz si trúfam povedať, že sa tak už nestane. Som tá, čo vydržala," konštatuje Pavla, no či má takto vyzerať manželské šťastie, je otázne.

Najčítanejšie