Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková zverejnila cenník za reklamu na jej profile! Tie sumy sú ŠIALENÉ!
Zdielať na

Plačková zverejnila cenník za reklamu na jej profile! Tie sumy sú ŠIALENÉ!

Archívna reportáž

Osud Zuzany mohol vyzerať aj inak, keď ju pred 2,5 rokmi zadržali aj s manželom

Jedna z najsledovanejších slovenských influenceriek a niekdajšia škandalózna hviezdička z reality šou Hotel Paradise sa vypracovala na milionárku. Popularita medzi ľuďmi na sociálnej sieti jej zabezpečila nielen to, že prekvitá jej vlastný podnikateľský biznis, ale aj príjem z propagácie produktov iných firiem.

​Influencerstvo spočíva práve v tom, že známa tvár dokáže presvedčiť ľudí, aby sa či už začali zaujímať o nejakú tému, alebo si zakúpili istý produkt. A práve to druhé prináša tým najsledovanejším nemalé príjmy. V prípade Zuzany Plačkovej ide skutočne o horibilné sumy.

Aktuálne zverejnila táto kontroverzná hviezda sociálnych sietí cenník na tento rok a mnohým sa "pretočili panenky". Najnižšia suma za pár sekundové video v instastories sa začína na sume 2 000 eur plus DPH. Cena za post + reels sa začína potom na cifre 10 000 eur plus DPH.

Spoznal by ešte niekto Zuzanu spred pár rokov?

​Z pohľadu obyčajných ľudí ide skutočne o horibilné sumy len za to, že ide v podstate o pár minút a pár klikov. No ako sa ukazuje, firmám sa tieto investície oplatia, stovky, azda aj tisíce ľudí sa totiž cez influencerov nechajú ovplyvniť a produkt kúpia, návratnosť teda býva vysoká.

Instagram/QP

​Rozčuľovať sa nad cenníkom akejkoľvek influencerky či influencera teda skutočne nie je na mieste, ak sa potom sledujúci a fanúšikovia rozhodnú pre kúpu a tento novodobý obchodný vzťah tak podporia. A Zuzana pozná svoju cenu, je už potom na firmách, či sa rozhodnú jej služby využiť. Ako sa ukazuje, mnohé to stále považujú za výhodnú príležitosť a influenceri môžu len dúfať, že sociálne siete budú fungovať čo najdlhšie a umožnia túto formu biznisu.

Pre ženu

Najčítanejšie