Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dva MILIÓNY pre Vémolu a bonus k tomu! PREČO nechce kývnuť na túto hustú výzvu?!
Zdielať na

Dva MILIÓNY pre Vémolu a bonus k tomu! PREČO nechce kývnuť na túto hustú výzvu?!

Archívna reportáž

Zdá sa, že na Karlosovi "Terminátorovi" Vémolovi (37) sa chce zviditeľňovať kde-kto. Iste mu to nemusí byť po chuti, najmä keď to pre neho vyznieva negatívne. Po minuloročnej afére s mladou pornoherečkou Rikou Fane sa začal do neho navážať jeho súper o titul Patrik "Inšpektor" Kincl (33), ktorého nahnevalo, že sa zrušil ich decembrový zápas. Karlos ho však obvinil aj z toho, že mal prsty v jeho udaní a následnej policajnej razii vo Vémolande. Kincl to ale poprel a vyzerá, že priamym vinníkom, ako sa aj priznal, bol jeho kamarát Patrik Pejcha, spolumajiteľ a promotér jednej novovzniknutej zápasníckej organizácie.

​Donedávna bol Karlos Vémola pojem na poli zápasníkov, ako hviezda MMA v Česku a na Slovensku. Svojím výstredným spôsobom života a chválenkárstvom si odpudil mnohých fanúšikov, vrátane jeho niektorých kamarátov spomedzi zápasníkov. Až cynicky sa vyjadruje na jeho konto Patrik Kincl, ktorý bude s Vémolom zápasiť v máji. Môže sa zdať, že v psychickom nátlaku na "Terminátora" pokračuje za Kincla aj jeho kamarát Patrik Pejcha.

Ten sa nemohol ako spolumajiteľ a promotér novovzniknutej zápasníckej organizácie lepšie zviditeľniť, ako keď vyzval na jej prvej tlačovke na zápas legendárneho "Terminátora". Rozoslal správu do médií a potvrdil dôvod výberu súpera. "Máme spor ohľadom tigrov, kde ma on oklamal. Mal dodať papiere a ďalšie veci, viac nemôžem hovoriť, riešime to na súde, kam som ho udal aj ja sám. Súd rozhodol, že mi má vrátiť peniaze, ktoré je mi dlžný," prezradil niečo z kauzy pre Extra.cz"Nejde mi o peniaze, ale o spravodlivosť. Preto mu ponúkam, keď sem so mnou vlezie, ja všetko stiahnem. Nechám mu aj tie peniaze, čo mi je dlžný," vysvetľoval ďalej. Má ísť o 200-tisíc korún, ktoré mu dal podľa Vémolu ako sponzoring.

Karlos sa prezentuje luxusným životným štýlom, v kuloároch sa však šepká, že má dlhy a finančné problémy:

"Terminátorovi" najskôr Pejcha za zápas v rámci jeho organizácie ponúkol milión korún, potom milión a pol a najnovšie to ešte zvýšil. "Rozhodli sme sa vydať oficiálnu ponuku pre Karlosa Terminátora Vémolu. Ide o zápas v našom "pekle" 1x1 m, ktoré bolo predstavené na našej tlačovej konferencii dňa 8. marca promotérom Patrikom Pejchom. Teraz ho oficiálne vyzývame na tento zápas, ktorý by sa uskutočnil v Prahe v O2. Termín zápasu by bol stanovený po vzájomnej dohode. Táto ponuka je v pravidlách ako dvojminútový "pästný súboj" v MMA rukaviciach. Dva milióny korún českých za toto dvojminútové rande. Tak čo, Terminátor, vyriešime naše spory už raz navždy?" pýta sa Pejcha Vémolu s ponukou, ktorú by iste väčšina zápasníkov okamžite prijala. Ale Karlos nereaguje, o Pejchovi si nemyslí nič dobré a tvrdí, že všetko robí len preto, aby sa zviditeľnil. Ale odpustenie dlhu a dva milióny českých korún, teda zhruba 80-tisíc eur, to už rozhodne stojí za zamyslenie.

Patrik Pejcha (vľavo) vyzval Karlosa na súboj, chce tak vyriešiť ich osobné i finančné spory: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @patrikpejcha_official

Pre ženu

Najčítanejšie