Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO Hanychová ešte nezažila! Soukup ju odsunul na druhú koľaj, už o ňu nie je záujem!
Zdielať na

TOTO Hanychová ešte nezažila! Soukup ju odsunul na druhú koľaj, už o ňu nie je záujem!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Po tom, ako sa nedávno majiteľ televízie a zároveň jej moderátor Jaromír Soukup (54) ukázal spolu s partnerkou Agátou Hanychovou (37) na plese, prišli ruka v ruke aj na galavečer Clash of the Stars. Zdá sa, že inak rebelstvom preslávená influencerka, pomaly mení aj oblečením imidž na konzervatívnejšiu partnerku spoločensky významného muža. On, naopak, akoby si chcel pár rokov ubrať, mal na sebe koženú bundu a biele tričko. Človek by až nepovedal, že je medzi nimi 16-ročný rozdiel.

​Pokým Jaromír Soukup má ako bývaly aktívny boxer blízko aj k iným zápasníckým štýlom, Agáta Hanychová tieto aktuálne populárne zábavky až tak neprežíva. Spolu s ním ale predsa len už po druhýkrát behom piatich mesiacov prišla na galavečer Clash of the Stars, kde sa v súbojoch stretávajú známi influenceri, youtuberi a iné verejnosti známe postavy či zápasníci. Svojou prítomnosťou vzbudili pozornosť, ale za hviezdu bol jednoznačne najmä Soukup, ktorý tam bol pozvaný ako špeciálny hosť a vystúpil aj na pódium, aby poskytol aj krátky rozhovor.

Soukup bol zjavne dobre naladený a príjemne prekvapil priam nevídanou vľúdnosťou. "Páči sa mi to. Som tu po druhýkrát, má to dobrú atmosféru. Zlepšuje sa to, aj športovne. Niektoré zápasy sú už celkom dobré. Chlapci sa už pripravujú, majú trénerov, urobilo to obrovský pokrok," vyjadril pre Super.cz spokojnosť s návštevou večera a pripustil v budúcnosti aj jeho súboj: "Ale v klasickom boxe. Ja sa už nič iné nebudem učiť. MMA určite nie. Box alebo kickbox možno áno." Počas rozhovoru spomenul aj meno prípadného súpera a poriadne tým prekvapil, vybral si jeho kamaráta "Terminátora" Karlosa Vémolu, no tento zápas je len málo pravdepodobný.

Agáta aj krátko pred pôrodom nezaháľa a s guľatým bruškom moderuje svoju talkšou Holčičky: 

Agáta sa počas večer cítila byť pri jej partnerovi právom tak trochu na vedľajšej koľaji. "Milujem box, ale toto nie je celkom ono. Tu sa plieskajú rôzni pakovia medzi sebou. Ja som tu najmä kvôli Kryšpínovi, ten to miluje. Ten sa chodí fotiť s influencermi a tí sa zas chcú fotiť s Jaromírom. Nastala vtipná situácia. So mnou sa nechodí fotiť nikto," zhodnotila skutočne nevídanú situáciu, keď obvykle je to práve ona, o koho je veľký zájem. Jaromír ale na margo fanúšikov skromne kontroval, že nevie "či si zo mňa nerobia skôr srandu". Ako to už vo svete sociálnych sietí býva, uvidí sa to až neskôr v podobe prípadných hejtov na sociálnych sieťach. Na druhej strane má Soukup skutočne mnohých fanúšikov a nie je až takým prekvapením, že na takej akcii, akou je Clash of the Stars, svoju celebritnú influencerku zatienil. No možno to Agáte spravilo aj radosť, nebyť chvíľu na roztrhanie.

Agáta má pocit, že je v poslednom čase väčší záujem verejnosti o jej partnera Jaromíra ako jej osobu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie