Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prvýkrát tehotná! Po ťažkých rokoch sa 36-ročná herečka pochválila najkrajšou správou!
Zdielať na

Prvýkrát tehotná! Po ťažkých rokoch sa 36-ročná herečka pochválila najkrajšou správou!

Archívna reportáž

Niekdajšia detská a tínedžerská hviezda nezvládla slávu a prepadla alkoholu a drogám. Jej škandály nemali konca a zdalo sa, že jej už niet pomoci. No Lindsay Lohan (36) sa zjavne dokázala vzchopiť, porazila démonov a do jej života vstúpila aj láska. Z pomerne čerstvo vydatej pani sa stane onedlho mama!

​Na Instagrame Lindsay Lohan pribudla tá najkrajšia správa. "Sme požehnaní a nadšení," napísala herečka k fotke detského body a viac k tomu ani nebolo treba povedať.

Lindsay čaká s manželom Baderom Shammasom svoje prvé dieťa. "Veľmi sa tešíme na príchod nášho nového člena rodiny a tešíme sa na túto ďalšiu kapitolu nášho života," rozplývala sa Lindsay pre TMZ.com. Bábo by malo prísť na svet v auguste. "Lindsay je konečne v takej fáze svojho života, keď môže vychovávať dieťa. Chcela dieťa ešte predtým, ako spoznala Badera, a otvorene hovorila o tom, že si ho chce adoptovať," prezradil zdroj z blízkosti páru. Aj mama Lindsay, Dina Lohan, sa teší, že sa stane babičkou budúcich detí svojej najstaršej dcéry. "Dina chce, aby okolo nej behala malá Lindsay," tvrdí zdroj z blízkosti rodiny.

Lindsay k herectvu pridal aj spev:

Lindsay začala s finančníkom chodiť v roku 2020. Nie je jasné, ako sa zoznámili, ale pochádza z Dubaja, kde herečka žije od roku 2014. Lindsay oznámila ich zasnúbenie v novembri 2021 a vzali sa v júli 2022. "Som nadšená, že toto je môj manžel. Môj život a moje všetko," napísala k spoločnej selfie a oznámila tak ich zväzok. "Každá žena by sa mala takto cítiť každý deň," dodala s nadšením. Bábo bude skutočne čerešničkou na ich zatiaľ dokonalom vzťahu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Pre ženu

Najčítanejšie