Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Belohorcová má na starnutie jasný názor! Priznala TIETO plastické operácie!
Zdielať na

Belohorcová má na starnutie jasný názor! Priznala TIETO plastické operácie!

Archívna reportáž

Aj keď bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (47) už dávno nežije vo svojej rodnej krajine, pravidelne Slovensko navštevuje a zúčastňuje sa aj rôznych spoločenských podujatí. Nemá problém porozprávať kde-čo aj o svojom súkromí, ktoré zdieľa aj na sociálnej sieti ako úspešná influencerka. Je snáď vždy pozitívne naladená, aj to zrejme prispieva k tomu, že vyzerá stále mlado a sviežo aj bez bez väčších zásahov chirurgov.

​Nedávno sa Zuzana Belohorcová opäť zastavila počas návštevy rodiny na Slovensku aj v Prahe, ako to už má vo zvyku. Aj keď ju život na slnečnom Tenerife napĺňa, predsa len jej asi chýbajú rôzne spoločenské podujatia, ktoré ponúka toto veľkomesto v srdci Európy. Ani teraz nevynechala akciu, kde bola hlavnou témou ženská krása. Zuzana si tú svoje udržiava skutočne skvelo. "Za svoj vek som sa nikdy nehanbila. Manžel mi hovorí, že o chvíľu budem v klube päťdesiatničiek - a ja na to, veď to tak je! Vek nezastavíme, ale myslím, že je skvelé, keď človek starne s gráciou," s úsmevom na tvári skonštatovala pre Blesk.cz, no dodala, že ale nemá nič proti zákrokom. 

Ona sama to však nepreháňa, aj keď inak nemá zásadne nič ani proti rôznym skrášľovacím metódam, ani tým najradikálnejším. Priznáva ale, že sa jej niekedy zdá, že po nich vyzerajú všetky ženy rovnako, akoby mali jedného plastického chirurga. "Keď sa tie zákroky robia decentne a vyzerá to na vzhľad krásne, tak prečo nie," drží sa Zuzka rozumnej zásady. Ochotne priznala, že si po pôrode dala darček a "svojmu poprsiu som dopomohla k forme. Minulý rok som si dala urobiť viečka." Tým ale výpočet Zuzkiných úprav končí a zatiaľ ani nič ďalšie neplánuje. Spolieha sa ale na dobrú a kvalitnú kozmetiku, to považuje za naozaj dôležité.

Zuzana preferuje na život slnečné a teplé podnebie:

​Zuzana rada obmieňa svoju imidž účesmi. Po rokoch s dlhými, nadpojenými vlasmi prekvapila, keď sa dala ostrihať nakrátko, teraz si ich ale zas nechala trochu narásť. Na svoje jemné vlasy zvolila trochu tmavší odtieň blond, čo vyniklo najmä na fotke s jej dcérkou Salmou (13) s jej prirodzene veľmi svetlou farbou vlasov. 

 So svojou dcérkou už bude môcť Zuzana už čoskoro vymetať diskotéky:

Zuzanin recept na mladosť a krásu je v zásade jednoduchý. "Najdôležitejšie je úsmev a dobrá nálada. My máme na Tenerife každý deň slniečko, takže sa budím každé ráno do krásneho dňa. To je pre mňa úplne najviac," skonštatovala sympatická a skvelo vyzerajúca mama dvoch detí, ktorá nikdy nepodľahla trendu plastikových krások ako cez kopirák, ktoré zaplnili sociálne siete.      

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie