Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prachař poriadne prekvapil! Za TOTO by trestal, takéto krásky u neho nemajú šancu!
Zdielať na

Prachař poriadne prekvapil! Za TOTO by trestal, takéto krásky u neho nemajú šancu!

Archívna reportáž

V dnešnej dobe sa venuje vzhľadu mimoriadna pozornosť. Plastickí chirurgovia majú plné ruky práce, aby mohli vyhovieť požiadavkám klientov, ale výsledok nebýva vždy práve najlepší. Ak sa nejaká žena chce podobať na Barbie či podobne vyzerajúci vzor podľa módnych trendov, pribudne len ďalšia bytosť do zástupu takmer rovnako vyzerajúcich žien. Niektorým, ako napríklad Karlosovi Vémolovi či Borisovi Kollárovi, sa to páči, iní sú z toho zhrození - podobne ako herec Jakub Prachař (39).

​Na tému plastických operácií žien vznikla debata v jednej zábavnej relácii českej televízie. Jakub Prachař prekvapil až ostro negatívnym postojom. "Ja som odporca všetkých operácií. Teda pokiaľ to nie je niečo, čo človeku vyslovene pomôže. Ja by som za to trestal, pretože prídeš na dovolenku a všetci vyzerajú rovnako. Všetky ženy začínajú vyzerať rovnako a ešte si myslia, že to nie je vidieť. Ono to je ale vidieť," vyhranil sa voči súčasným trendom, ktorým podliehajú mnohé ženy.

Prachař sa tým dotkol mnohých známych tvárí, najmä z radov "influenceriek", ktoré podľahli tejto mánii a urobil si z nich možno aj nepriateľky. Azda si pomysleli, že sa mu to ľahko hovorí, keď má doma mladú a prirodzene peknú partnerku Saru Sandevu. Aj pred ňou si ale vedel Jakub Prachař naozaj vybrať. V minulosti mal za manželku Agátu Hanychovú, bývalú českú vicemiss, po ich rozvode mal aj krátky vzťah s modelkou Denisou Dvořákovou. Ani jedna z nich rozhodne skrášľovanie nepotrebuje, no rovnako ho nepotrebuje bezpočetné množstvo ďalších žien, ktoré ale z priam nepochopiteľných dôvodov chcú mať pery ako párky, oči ako mačky, lícne kosti vytiahnuté pomaly za uši, či prsia vhodné do pornofilmu. A ako povedal Jakub - len ťažko ich potom od seba odlíšiť.

Jakub prezradil, čo okrem prirodzenej krásy muži na ženách majú radi:

​On ten problém doma rozhodne nemá. Pomaly to budú už dva roky, čo sa dal Prachař dokopy s herečkou Sarou Sandevou (25) a zaiste je na ňu hrdý. Určite nie je tuctový typ, korene má v Macedónsku, no skvelú kariéru spravila tak v Srbsku, ako najmä v Česku. Jej krásna tvár a štíhla figúra nepotrebuje žiadne zásahy. Jakubovi ostáva veriť, že jeho láska má dostatočné sebavedomie, aby nezdravým skrášľovacím trendom nikdy nepodľahla.

Jakub má šťastie na krásne partnerky, ktoré nepotrebujú plastické zásahy do tváre a tela: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie