Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Najpríšernejší rozhovor Oscarov! Hugh Grant sa zachoval skutočne otrasne!
Zdielať na

Najpríšernejší rozhovor Oscarov! Hugh Grant sa zachoval skutočne otrasne!

Archívna reportáž

Keď známa modelka a moderátorka Ashley Graham (35) zahliadla na najsledovanejšej šoubizovej udalosti roka - na odovzdávaní filmových cien Akadémie, hviezdneho herca Hugha Granta (62), požiadala ho s nadšením o rozhovor. Zakrátko to ale zrejme už aj oľutovala. Jeho odpovede boli totiž veľmi stručné, ba vyzneli až cynicky. Statočne sa ale držala až dokonca a nedala najavo, že ju dostal do trápnej situácie.

​Zdá sa, že XXL topmodelka Ashley Graham, ktorá na Oscaroch spovedala celebrity v priamom televíznom prenose, nezachytila Hugha Granta práve v dobrej nálade. Možno, že to ani nebolo mierené konkrétne voči nej, keď sa mu akoby vôbec nechcelo odpovedať na jej otázky. Tak, ako to majú moderátori vo zvyku, aj Ashley so žiarivým úsmevom položila slávnemu hercovi jednoduché otázky a vzhľadom na prostredie z udeľovania Oscarov sa týkali jeho účinkovania vo filme. Dokonca mu hned skraja aj polichotila. Nestačilo.

Mysteriózny film Glass Onion: A Knives Out History v hlavnej úlohe s Danielom Craigom získal jednu nomináciu na sošku Oscara za scenár Riana Johnsona, ktorý ale nepremenil na víťazstvo. Práve na tento film a jeho účinkovanie v ňom sa spýtala Hugha Granta moderátorka, keď chcela vedieť, ako si to užil, no Hugh ju poriadne odpálil: "Bol som v tom sotva tri sekundy." To ale Ashley neodradilo a pýtala sa ďalej. "Ale aj tak to bola zábava, bavili ste sa?" s úsmevom ho chcela predsa len podnietiť k trochu dlhšej odpovedi, čo sa jej ale nepodarilo. Jeho odpoveď  "Ehm... takmer," zaklincoval Hugh, čím urazil nielen kolegov a štáb z filmu, ale bolo to rozhodne hrubé aj voči Ashley.
V komentároch na Youtube sa mnohí fanúšikovia Hugha zastali, myslia si, že bol len úprimný a typicky britsky sarkastický:

To už Ashley došla trpezlivosť a rýchlo sa s ním rozlúčila s poznámkou, že bolo milé sa s ním porozprávať. Na to Hugh Grant len odvrátil zrak a zagúľal očami. Zatiaľ čo to niektorí diváci potom komentovali ako: "Najhorší moment od facky Willa Smitha," či "Snažil sa Hugh Grant poskytnúť najnepríjemnejší rozhovor všetkých čias?", moderátorke zložili poklonu. "Ashley si zaslúži čestného Oscara, že to s Hughom Grantom vydržala," komentoval jej výkon s obdivom jeden z divákov a aj ostatní iste súhlasili. Nuž, ktovie, či Hugh skutočne vstal ľavou nohou, alebo to bol ozaj len povestný britský humor. V tomto prípade ale nevydarený.
Fanúšikovia Ashley jej na Instagrame vyslovili podporu:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie