Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hanychová je v ôsmom mesiaci, no priznala, že SCHUDLA! Čo sa s ňou deje?!
Zdielať na

Hanychová je v ôsmom mesiaci, no priznala, že SCHUDLA! Čo sa s ňou deje?!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

O svojom tehotenstve sa zveruje influencerka Agáta Hanychová (37) pravidelne na svojom profile Instagramu, ako aj v relácii Holčičky v televízii jej partnera Jaromíra Soukupa (53). Na veľké prekvapenie jej sledovateľov s ním otehotnela už počas prvého mesiaca ich známosti, zrejme, keď si spolu užívali v jeho luxusnej vile španielskeho letoviska Marbelle. Tehotenstvo bolo ale podľa slov jej mamy Veroniky Žilkovej (61) plánované, čo vzápätí potvrdila aj Agáta.

​V prvom trimestri trpela Agáta Hanychová nevoľnosťami, čo ale diváci ich novej relácie Agáta Jaromíra Soukupa, s ktorou začali vlani v septembri, nepostrehli. Sama im to prezradila začiatkom októbra. To bol ešte v rizikovom treťom mesiaci a zakrátko na to sa ocitla s krvácaním v nemocnici. Všetko napokon dopadlo dobre, ale Agáta po krátkom oddychu opäť pokračovala v nakrúcaní, tentokrát už jej novej relácie Holčičky. Teraz je už na konci tehotenstva a o dva mesiace by mala porodiť.  

Od začiatku tehotenstva sa však sťažuje na únavu. "Nedá sa to porovnávať. Som jednoducho staršia, Som strašne unavená, veľa spím. Včera som si musela domov ísť vyslovene ľahnúť. Je to fakt náročnejšie,"  priznala sa nedávno kedysi večne akčná a rozbehaná Agáta  "Trošku som teraz nejako schudla. Neplánovane," zverila sa so skutočne prekvapivou informáciou, keďže zvyčajne sa práve v posledných mesiacoch priberá najviac. "Keby som mala okrem bábätka nosiť ešte ďalších tridsať kíl, tak to už by som sa asi vôbec nepohla," mieni budúca mamička svojho tretieho dieťaťa a nepovažuje za problém, že jej váha poklesla.

Agáta a Jaromír sa na spoločné dieťatko už veľmi tešia: 

O tom, že schudla informovala aj keď bola v na začiatku piateho mesiaca."Je to iné. Počas každého tehotenstva som pribrala tridsať kíl. Teraz, pri treťom tehotenstve, som schudla. Schudla som kilo. Nemám čas na jedlo. Jednoducho už nič nestíham," zverila sa začiatkom decembra. Sama bola spokojná so svojou štíhlosťou v piatom mesiaci tehotenstva. "Mám zatiaľ aj fakt pekné nohy. Pri oboch deťoch som trpela opuchmi, pretože som rodila v auguste a septembri. Teraz používam chladivé kryoobväzy, po ktorých mi nohy spľasnú. A tiež moje dievčatko sa má narodiť v apríli, tie najhoršie mesiace budú v zime," vysvetľovala spokojne Hanychová.

Agáta si pred pôrodom dopriala pamiatku na bruško v podobe vkusných fotiek:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Zakrátko potom však šla jej váha predsa len hore. "Už normálne priberám, už mám hore nejaké to kilo. Ale ani pri jednom z tehotenstiev som to neriešila," zverila sa s tým, že je unavená. Bodaj by aj nie, keď sa pracovne stále nezastaví. Ona to ale pripisuje aj veku."Predsa len sa lepšie zvláda tehotenstvo v 26 ako v 37 rokoch. Takže som viac unavená. Je to proste iný stav," konštatovala. Iste bude zakrátko verejnosť informovať, ako prežíva posledné týždne tehotenstva, ktoré bývajú pre ženu veľmi náročné.  Zdá sa však, že Agáta to zvláda stále výborne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie