Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nový hviezdny pár! Najkrajšia herečka sveta to s láskou nevzdala, TOTO je ten šťastný!
Zdielať na

Nový hviezdny pár! Najkrajšia herečka sveta to s láskou nevzdala, TOTO je ten šťastný!

Archívne video

Na radosť mnohých mužov nemala Monica nikdy problém s nahotou

Dôkazom toho, že láska môže kvitnúť v každom veku, je aj nový pár vo filmovej branži. Jedná sa o hviezdnu herečku Moniku Bellucci (58) a filmového mága Tima Burtona (64). Ich cesty sa stretli už v roku 2006 na filmovom festivale v Cannes, ale iskra sa medzi nimi rozhorela až vlani počas odovzdávania cien na festivale Lumière v Lyone. Tam poverili herečku, aby Burtonovi odovzdala cenu za celoživotné dielo. Pridala zjavne aj čosi navyše.

​Spočiatku svojho vzťahu sa krásna Monika Bellucci a priam kultový režisér Tim Burton na verejnosti spolu veľmi neukazovali. Prekvapivo im však nedávno už vôbec neprekážalo, keď ich vyfotili paparazzi na ulici v kalifornskej Santa Monice pritom, ako sa prechádzali ruka v ruke a možno aj schválne zapózovali pri vášnivom bozku, píše portál DailyMail. Ich fanúšikovia na túto správu reagovali s nedôverou, pre mnohých to bolo podľa reakcií na sociálnych sieťach veľké prekvapenie.

Obaja boli už nejaký čas bez partnerov. Burton mal až do roku 2014 partnerský vzťah s Helenou Bonham Carter. Rozišli sa vtedy po trinástich rokoch spoločného života. Bývalý pár má spoločného 19-ročného syna Billyho a 15-ročnú dcéru Nell. Bellucci sa zase rozišla s modelom a sochárom Nicolasom Lefebrom v roku 2019. Pred týmto vzťahom bola v rokoch 1999 až 2013 vydatá za francúzskeho herca Vincenta Cassela. Herecký pár má dve spoločné dcéry, 18-ročnú Devu a 12-ročnú Léonie. Jeden čas mala mať aj polročný lesbický vzťah s talianskou fotografkou Claudiou Carlos Basso. 

Takto nachytali Monicu s jej novou láskou:

Monica priznala v rozhovore pre Paris Match ešte v roku 2011, keď bola vydatá za francúzskeho herca Cassela, že pokiaľ ide o vzťahy, neexistuje pre ňu "žiadna racionalita". "Nechávam sa unášať momentom a inštinktom. Žiadna racionalita, len emócie. Buď milujete, alebo nie," poeticky vyjadrila svoj pocity vo vzťahu. S Casselom boli spolu už tri roky, keď sa rozhodli pre sobáš. Vzali sa na malom tichom obrade v Monaku na Francúzskej riviére, ale manželstvo im vydržalo iba štyri roky. 

Kráska a zviera:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Promiflash (@promiflash)

Pre ženu

Najčítanejšie