Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Narušená idylka Prachařa a Sandevy?! Herečka priznala, že sa obáva obrovskej hanby!
Zdielať na

Narušená idylka Prachařa a Sandevy?! Herečka priznala, že sa obáva obrovskej hanby!

Archívna reportáž

Na plesoch sa Jakub Prachař (39) objavovať nezvykne a nezmenilo sa to ani tento rok, hoci má vyše roka vzťah s krásnou herečkou Sárou Sandevou (25). Ako mnohé ženy, aj ona sa chce občas ukázať v spoločnosti oblečená v krásnych šatách s dokonalým mejkapom a účesom. Keď Jakuba na účasť na plese nedokázala prehovoriť, vybrala sa tam s kamarátkou, ktorá jej aj navrhla a ušila plesové šaty. Celkom nový bol aj jej účes s ofinou.

​Na svoju pôvabnú partnerku Sáru by si mal dávať Jakub Prachař väčší pozor. Zrejme jej plne dôveruje, keď ju nechá zabávať sa na plese bez svojho sprievodu, iba s kamarátkou, píše portál Expres.cz. Nebola ale jediná bez partnera po boku - na rovnakom plese sa v ten večer objavila bez Jaromíra Jágra aj jeho priateľka Dominika Branišová, ktorá tam bola s kamarátkou a jej manželom, a tak mala o tanečníka postarané. Podľa slov Sáry bol práve tanec dôvodom, prečo sa Kubovi nechcelo na ples.  

"Kubo je absolútne príšerný tanečník a urobil by mi na tanečnom parkete strašnú hanbu, takže sa rozhodol dobrovoľne zostať doma. A ja som sa rozhodla, že si spravím krásny dievčenský večer s mojou najlepšou kamarátkou," mala pohotovú odpoveď, prečo Kubo chýba po jej boku. Nedalo sa pritom nevšimnúť, aký mala na sebe krásny model plesových šiat v sýtej staroružovej farbe. "Cítim sa v nich žensky a krásne," pochvaľovala si.

 Sara je s Kubom zohratá dvojka v súkromí aj pred kamerami:

Prezradila zároveň, že sa oblieka vždy podľa toho, ako sa cíti, ale samozrejme, že sa rada ukáže aj Kubovi, aby jej to odobril. "Ja mu vždy ukazujem, čo si beriem na seba. Tieto šaty sa mu veľmi páčili," zverila sa s jeho pochvalou, hoci odhaľovali trochu viac. Veľmi jej svedčala aj ofina, na ktorú musela svojho kaderníka presviedčať, ale napokon bol s výsledkom spokojný. Je vidieť, že Sara má dobrý vkus a zmysel pre styling už aj v jej tak mladom veku. Jej krása a pôvab iste neuniká mužskej pozornosti, a tak by si ju mal Prachař chrániť a azda sa aj naučiť tancovať.    

Sáre to na nedávnom plese veľmi pristalo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hermine Atelier (@hermine.atelier)

Súvisiace články

Najčítanejšie