Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bílej priateľ skončil v nemocnici! Filipi poslal Lucii z lôžka TENTO odkaz!
Zdielať na

Bílej priateľ skončil v nemocnici! Filipi poslal Lucii z lôžka TENTO odkaz!

Archívna reportáž

Iba nedávno sa vyznávala česká speváčka Lucie Bíla (56) zo šťastia, ktoré ju postretlo v osobe jej partnera Radka Filipiho (39), ktorý je pre ňu veľkou oporou vo všetkom v týchto "zmätočných časoch", v ktorých je jej "majákom" a svet sa jej preto zdá byť krajší. Iba krátko na to nastala situácia, keď pre zmenu ďakuje Radek za podporu Lucke. Leží totiž v nemocnici po operácii chrbtice, ale nezúfa si. Jednak verí vo vyriešenie problému, ale navyše má po boku skutočne oddanú priateľku. Svedčí o tom jeho krásny odkaz na sociálnej sieti.

​Je známe, že chlap ako hora, Radek Filipi, vďačí za svoje obrie svaly pravidelným tréningom v posilňovni. Od roku 2019 si trúfol dokonca aj na európsku a svetovú súťaž v tlaku na lavičke (bench presse) a hneď získal zlaté medaily. Minulý rok však musel majstrovstvá oželieť. Spočiatku niekoľko mesiacov v tréningoch zaberal na plné obrátky. Zrejme to ale trochu prehnal a bolo po jeho nádejach. "Týždeň pred súťažou som dostal zápal bicepsu, tak sme ju museli zo zdravotných dôvodov odložiť," vysvetľoval dôvod, prečo sa rozhodol vzdať obhajobu titulu. Bol z toho sklamaný, ale našiel si zas iný cieľ - schudnúť. Po piatich mesiacoch sa pochválil, že sa mu takto podarilo zhodiť až 32 kilogramov. 

Mohlo by sa preto zdať, že práve jeho prepínanie v posilňovni môže byť za jeho vážnym problémom s chrbticou, ale Lucie to vidí inak. "Šestnásť rokov volejbalu a sedemdesiattisíc kilometrov ročne za volantom si vyžiadalo svoju daň..," uviedla s tým, že operácia chrbta vraj bola jediným riešením, ako zmierniť Radkove neznesiteľné bolesti. Oddeleniu neurochirurgie vyjadrila vďaku za starostlivosť po operácii. "Celé neurochirurgické oddelenie je úžasné. Som každému z nich veľmi vďačná. Samozrejme, že som mala strach, ale môj partner je v skvelých rukách, a tak sa mi čoskoro vráti domov," uviedla Bílá pre Blesk.

Radek nie je len tak hocijaký svalovec, jeho sila víťazí na súťažiach:

​Sám Radek to poňal s humorom: "Súčiastka je opravená a ide sa ďalej!" Svojej životnej láske ale poslal spolu s fotografiou z nemocničného lôžka pražskej nemocnice krásny odkaz s vyznaním: "Veľmi ďakujem tebe, láska moja... Si ten naj parťák v dobrých aj ťažkých časoch... Milujem ťa." Je vidieť, že si stále stojí za tým, čo vlani povedal v Showtime o jej podpore počas jeho tvrdých tréningov. "Lucinka je zlatá, je mojou najväčšou podporou. Počas celého priebehu mi bola neskutočnou oporou," rozplýval sa tento od Bílej o 17 rokov mladší svalovec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Veľmi si jej podporu a lásku váži a nemenil by ju vraj preto za inú, aj keď mu to nepochybne mnohí podsúvajú zrejme najmä preto, že Radek nemá potomkov a od Lucky už neprídu. On ale nepripúšťa výmenu. "To nehrozí. Lucinka je zlatíčko a ja viem, kde je moje miesto," konštatoval Radek a treba uznať, že ak aj niekto v minulosti ich vzťah pre veľký vekový rozdiel spochybňoval, Filipi spoľahlivo potvrdzuje, že spraví pre Luciu prvé aj posledné.

Najčítanejšie