Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kam až chce zájsť?! DiCaprio zbalil vo svojich 48 rokoch TÍNEDŽERKU!
Zdielať na

Kam až chce zájsť?! DiCaprio zbalil vo svojich 48 rokoch TÍNEDŽERKU!

Archívna reportáž

Herecké kvality sa americkému hercovi Leonardovi DiCapriovi (48) rozhodne nedajú uprieť. Zaslúžene sa pred pár rokmi dočkal po azda príliš dlhom čase aj Oscara. V súkromí však žije svojský život, akoby si nedokázal či ani nechcel vybudovať seriózny vzťah. To sa však dá naozaj iba ťažko, keď sa neustále presúva z jedného miesta na druhé a žúruje ako na bežiacom páse. Na to sa údajne sťažovala aj topmodelka Gigi Hadid (27), s ktorou bol krátko spájaný vlani na jeseň. Okrem nej sa hovorilo za posledné mesiace najmenej o ďalších troch, až na Hadid to boli všetko ženy do 25 rokov. No teraz zašiel azda trochu priďaleko.

​Zdá sa, že starnúci DiCaprio hľadá akýsi elixír života v mladých ženách. Keď sa objavila v médiách jeho fotografia s len 19-ročnou izraelskou modelkou Eden Polani na párty v Los Angeles, na sociálnych sieťach to priam vybuchlo. "Veď ešte nebola ani na svete, keď Leo nakrúcal Titanic," poukázal niekto a v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie komentáre. Mnohé ho označovali za predátora, ktorý už ďaleko prekročil hranicu, keď zbalil v podstate tínedžerku, kým on šplhá k päťdesiatke.

Na druhej strane sa ozvali aj hlasy, ktoré hovoria, že ak je to vôľa aj mladej Eden, kto im má čo do toho hovoriť. "DiCaprio sa správa ako predátor, ktorý vie, že korisť očarí, ale nemal by to zneužívať," komentoval jeden z mnohých v snahe zastať sa mladej modelky, no zjavne si neuvedomujúc, že jej tak trochu upiera slobodnú vôľu a schopnosť rozhodovať sama za seba.

Lea a Gigi zachytili paparazzi ešte koncom minulého roka na rande v newyorskej reštaurácii, dnes už údajne randí s inou, podstatne mladšou modelkou: 

Jeden zdroj z Leovej blízkosti však prišiel s celkom iným komentárom: "Nie je na tom žiadna pravda. Na večierku sedel vedľa Polani spolu s mnohými ďalšími osobami." Pre TMZ uviedol, že to urobil fotograf zámerne, keď vybral detail, kde je vidieť iba ich dvoch, aby fotografia vyvolala dojem, že sú spolu. "Je to len hlúposť. Leo očividne nemôže randiť s každou osobou, s ktorou je v miestnosti," pridal trefnú poznámku. Slávny herec sa nepochybne pohybuje rád v spoločnosti ľudí a rozhodne má rad pri sebe pekné mladé ženy. Každá z tých, ktorá sa s ním objavila na fotkách zverejnených v médiách, si užila svojich päť minút slávy, keď sa o nej písalo. Tak to bolo aj v prípade modelky Marie Beregovej (22), pochádzajúcej z Ukrajiny. S tou ho vyfotili v lete v Saint Tropez, iba krátko po jeho rozchode s Camilou Morrone po dovŕšení jej 25 rokov a ich štyroch rokoch randenia.

Rusovlasá kráska by mala byť nový objav seladóna Lea DiCapria: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eden Polani (@edenpolanii)

Po krátkom náznaku na jeseň, že sa herec zblížil s modelkou Gigi Hadid, keď ich bolo párkrát vidieť spolu, na jeho narodeninovú oslavu v novembri už neprišla. "Gigi nemá energiu behať za DiCapriom. Jeho rutinný spôsob života je pre ňu príliš náročný," tvrdil zdroj mysliac tým zrejme jeho neustále presuny a nekonečné párty. Pred vianočnými sviatkami sa vedľa neho objavila nová tvár, modelka Victoria Lamas (23). Po tom, ako paparazzi spozorovali, že s ňou Leo opúšťa losangeleský klub Birds Streets, kde usporiadal veľkolepú predvianočnú párty, v nich videli nový pár, ale viaceré zdroje to popreli. V aute, v ktorom odchádzali z klubu, bolo vraj aj niekoľko ďalších osôb. V januári už bolo vidieť Lea na luxusnej jachte v Saint Barts, ako si užíva zábavu popri viacerých sexi kráskach v bikinách a vraj momentálne je single, s mladučkou Eden vzťah nepotvrdil.

Na základe tejto fotky vznikli klebety:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! Online Brasil (@eonlinebrasil)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie