Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lela Vémola spravila radikálne rozhodnutie! ODTERAZ bude už všetko inak!
Zdielať na

Lela Vémola spravila radikálne rozhodnutie! ODTERAZ bude už všetko inak!

Archívna reportáž

Za nedávnou nápadnou zmenou imidžu bývalej slovenskej playmate Lely Vémoly (33) je možno najskôr jej nový status moderátorky vlastnej relácie Lela show v televízii Jaromíra Soukupa (53). Od až prehnane nápadných outfitov s obrovskými výstrihmi prešla odvtedy radikálnou zmenou k nečakane decentnejšiemu štýlu obliekania. Dôvodov na to vraj mala viacero a teší ju, že jej zmenu ľudia kvitujú.

Za posledný rok prešla Lela Vémola mnohými životnými udalosťami. Krátko po tom, čo porodila synčeka, ju začal manžel Karlos Vémola (37) podozrievať z nevery a urobil z toho verejný škandál. Načas sa rozišli, dokonca údajne Lela podala aj trestné oznámenie, ale krátko na to došlo na výlete v Dubaji k ich zmiereniu. Potom zas dal dôvod na žiarlivosť pre zmenu Karlos manželke, čo sa však prevalilo až po ich júlovej veľkolepej svadbe. Lelu údajne podvádzal s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18), ako sa verejne priznala, a bol z toho škandál. Manželka mu však veľkodušne odpustila a obaja sa potom snažili vystupovať ako seriózny pár.

Pomocnú ruku pri náprave ich nevalnej povesti im podal aj mediálny magnát Jaromír Soukup, keď ich pozval do relácie Agáta Jaromíra Soukupa, ktorá však zakrátko ukončila vysielanie. A možno práve vtedy dostal nápad, aby Lela moderovala v jeho televízii vlastnú reláciu. Svoju šancu nepremrhala a môže sa pýšiť titulom moderátorky. Do parády si ju zobrali vizážistky a ich rady si zrejme osvojila. "Nie je to len tým. Ďalším dôvodom je, že som predsa len mama dvoch detí a začala som mať pocit, že niektoré veci sa ku mne už celkom nehodia. Človek sa cíti možno trochu vyspelejší a nepotrebuje sa už napríklad toľko odhaľovať. Naopak sa vlastne cítim oveľa viac sexy teraz. Asi je pravda, že menej je niekedy viac," vysvetľovala zázračne zmenená Lela v rozhovore pre ŽivotvČesku.cz. 

Lela odštartovala moderátorskú kariéru krátko po tom, ako sa objavila v šou Agáty Hanychovej:

Ona je zo zmeny nadšená. "Našla som sa v novom štýle a naozaj sa takto cítim veľmi dobre. Navyše, obdobie playmate je už za mnou. Povedal by som, že som dosť výrazná sama o sebe, takže asi nie je potrebné na sebe neustále viac niečo zvýrazňovať. Občas si vziať niečo extravagantnejšie, prečo nie? Ale inak ma teraz baví táto elegantnejšia móda," zverila sa Lela Vémola a ohúrila aj novou hrivou. 

Lela sa rozhodla zmeniť imidž a volí decentnejšie kúsky oblečenia: 

"Tieto vlnky sme skúšali s vizážistkou, pretože som si uvedomila, že taký účes som asi ešte nikdy nemala. Cítim sa s ním dobre, človeka to dosť omladí. A napodiv tiež dlho vydrží. Inak sa však na Barrandove v maskérni snažíme vždy vyskúšať niečo trochu iné," vysvetľovala nadšená Lela, ktorú veľmi tešia pozitívne komentáre na jej Instagrame. Hoci si skutočne môže každý robiť čo chce a obliekať sa ako chce, ale azda Lela vie, prečo sa rozhodla pre túto pozitívnu zmenu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie