Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Príšerný návrat z dovolenky! Veronika Ostrihoňová smerovala s bábätkom rovno do nemocnice!
Zdielať na

Príšerný návrat z dovolenky! Veronika Ostrihoňová smerovala s bábätkom rovno do nemocnice!

Minulý rok v auguste sa rodinka Mateja "Sajfu" Cifru a Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej rozrástla o ďalšieho člena. K dcérke Sáre pribudol chlapček Šimon. "Sajfovci" dlho neotáľali a vyrazili do sveta aj s najmladším potomkom. Po tom, čo v novembri vyrazili s niečo vyše trojmesačným chlapčekom do Dubaja, teraz v januári si to struhli ešte ďalej.

​Úspešný moderátorský pár rozhodne nemusí obracať každé euro, a tak nečudo, že si užívajú jeden z najkrajších pôžitkov, akým je rozhodne cestovanie, naplno. Pravidelne vyrážali za poznaním i oddych ešte bezdetní a nič sa nezmenilo ani po narodení prvej dcérky, ani po narodení synčeka. No tentokrát mal návrat z dovolenky poriadne trpkú príchuť.

Matej s Veronikou a ich dvomi deťmi si v Thajsku užili hneď niekoľko krásnych pláží na gýčovo dokonalých ostrovoch a zdalo sa, že cesta za "dobitím bateriek" a doplnením vitamínu D bola úspešná. No len krátko po návrate zrazu prišlo k zvratu, ktorý je nočnou morou azda všetkých rodičov.

Takto sa Sajfa pochválil, čo to bude:

​Malému Šimonkovi sa priťažilo, ktovie, či si priniesol pliagu už z dovolenky, z lietadla, alebo na neho stihlo skočiť čosi až doma. No situácia bola natoľko vážna, že sa nevyhol hospitalizácii. "Posledných pár dní bolo pre nás celkom náročných. Teplota, baktéria, kanyla, antibiotiká... Malé deti sú také krehké a silné zároveň," napísal Sajfa k fotke svojej manželky so synčekom z nemocnice. "Sme už pár dní v nemocnici. Šimi má nejaký zápal a potreboval lieky do žily," objasnila o niečo viac Veronika.

instagram/VCO

instagram/VCO

Zároveň úprimne priznala, že trápenie znáša oveľa ťažšie, ako samotný pacient. To je ale pri rodičoch, ktorí by dali čokoľvek za to, aby sa ich dieťa uzdravilo, asi úplne normálne. "Je to kabrňák a je v dobrých rukách. Matka je na tom horšie, ale inšpiruje sa mladým," dodala s náznakom humoru Ostrihoňová a tiež pridala informáciu, že stav chlapčeka sa zlepšuje. No Sajfa svojím vyznaním jeho statočnej manželke mnohých dojal. "Keď som bol malý myslel som si, že kráľom zvierat je lev lebo je najsilnejší. Má hrivu a silný rev. To všetko ale len na papieri. Skutočným kráľom zvierat je ONA. Kráľovná levica. Nebojácna, rozvážna, pokorná a múdra. Nepanikári ale obraňuje. Láska a miluje. To je moja Veronika," vzdal hold matke jeho detí, aký sa nevidí len tak hocikedy. Kiežby ako influencer ovplyvnil aj ostatných. No najpodstatnejšie je, aby sa malý Šimonko čo najskôr uzdravil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Najčítanejšie