Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Agáta to opäť raz nezvládla! Darmo sa dušovala, všetko je zrazu inak!
Zdielať na

Agáta to opäť raz nezvládla! Darmo sa dušovala, všetko je zrazu inak!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Ako to už u Agáty Hanychovej (37) býva, to, čo povie v jeden deň, na druhý už neplatí. Iba nedávno tvrdila, že kvôli tehotenstvu už nechce riskovať cestu lietadlom, a zrazu je všetko inak. Poriadne prekvapila, keď sa odrazu ozvala z letiska, smerujúc na juh Európy. Ako inak, zamierila do vily svojho priateľa Jaromíra Soukupa (53) v Marbelle, kde trávili v lete radovánky a ako suvenír čakajú spoločného potomka.

​V zimných mesiacoch síce nepatrí Marbella k dovolenkovým destináciám vhodným na kúpanie, teploty sa tam teraz a v nasledujúcich dňoch majú pohybovať "len" v rozmedzí 15 - 20 stupňov celzia, ale je tam slnečno. To zrejme potrebuje Agáta, aby sa dostala zo smútku nad stratou milovanej babičky. Jej dovolenka s Jaromírom a deťmi do Álp jej celkom nevyšla, keď tam ochorela a dostala zápal pľúc. S teplotou tam strávila aj Silvester. Našťastie je už fit, ale jej pľúcam morský vzduch v Marbelle iste len prospeje. "Tak papapa, prvýkrát letím sama, úplne sama," odkázala svojim sledovateľom na Instagrame z paluby lietadla, no zakrátko po pristátí pridala vtipné videjko, ako ju niekto "sleduje a pozerá jej na zadok". Ten niekto bol Soukup.

Týmto výletom zaskočila podaktoré sledovateľky, ktoré ju neustále varujú, aby si na seba dávala počas tehotenstva väčší pozor a neriskovala ani v rámci jej obľúbeného snowboardingu, ktorý si neodpustila začiatkom decembra. Aj v Alpách sa jeden deň párkrát spustila svahom, no potom sa rozhodla už osud v tomto smere nepokúšať a venovala sa deťom. No aj tak ju zradilo zdravie, keď tam prechladla.

Agáta mala šťastie, že si ešte stihla pozvať do relácie aj svoju babičku, o dva týždne na to o ňu prišla:

S jej milovaným cestovaním za teplom k vode to ale nevyzeralo veľmi nádejne. "Nemôžem, alebo skôr nechcem teraz lietať. Nechcem to riskovať. Takže necestujeme," vyznala sa iba pred nedávnom pri varení gulášu a ako je už jasné, ani nie o mesiac už názor zmenila. Akonáhle priletela do Marbelly, ozvala sa cez Instagram svojim verným. "Hlásim sa z gauča, let bol v poriadku, cítim sa dobre," oznámila na Instagrame už v pohodlí vily. Jaromír mal za ňou zrejme doraziť zakrátko autom, podobne ako v lete, keď bral so sebou aj svojho psa, s ktorým by bol let zrejme problémom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jej starostlivé ochrankyne si teda mohli vydýchnuť a želali jej príjemný pobyt. No predsa len sa našli aj také, ktorým sa Agátine správanie nepozdáva. "To môžeš lietať? Veď ty si mala problémy s plodom a dokonca zápal pľúc, si hrozná, musíš mať ADHD," okomentovala to jedna. "Nič proti, ale veď si Agáta sama vravela, že lekár ti neodporúčal lietať a ty si vravela, že sa bojíš, kvôli tlakom v lietadle... Tak už ti fakt nerozumiem. Naposledy zápal pľúc, liečba antibiotiky atd... Si dosť nezodpovedná," spísala stručne svoje výčitky iná sledovateľka. Snáď ale Agáta vie, čo robí a nechala si cestu odobriť lekárom.

Pre ženu

Najčítanejšie