Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ich lásku nezmarila ani smrť bábätka. Donutil sa bude ženiť!
Zdielať na

Ich lásku nezmarila ani smrť bábätka. Donutil sa bude ženiť!

Archívna reportáž

Martin zatiaľ na slávu jeho otca nedosiahol

Keď vlani v máji oznámili českí hereckí zaľúbenci Martin Donutil (31) a Sára Affašová (28) novinu o ich očakávaní spoločného potomka, priam žiarili od šťastia. Po piatich mesiacoch sa však plod ich lásky narodil, žiaľ, bez života a ich šťastie sa načas premenilo na obrovský žiaľ. Ten sa pokúsili prekonať cestou až za Atlantický oceán, do mesta, kde pulzuje život naplno dňom aj nocou, do New Yorku. Bola to správna voľba, keď bohatý program, ktorý ich tam čakal, naplnil všetky ich očakávania. Ako sa až teraz ukázalo, udialo sa tam ešte čosi veľmi dôležité.

​Syn populárneho herca a rozprávača Miroslava Donutila si vybral rovnakú profesiu. Na rozdiel od otca, ktorý si za životnú partnerku vybral na pohľad krehkú blondínku z Brna, Martin si zvolil krásku, ktorá ma po otcovi korene až v Sýrii. Aj ona je herečka a zoznámili sa, ako inak, na divadelných doskách. Sáru spoznal jeho otec v rovnakom čase ako Martin, a tiež si ju obľúbil."Môj otec má Sáru rád, hráme spolu aj v predstavení Smrť obchodného cestujúceho," zveril sa Martin vlani pre Super.cz a Sára pritakala: "Krásne ma prijal."  

Herecký pár si zrejme po tragickom skone synčeka uvedomil ešte viac, že ich zväzok je natoľko pevný, aby ho posunuli na vyššiu úroveň. Práve New York bol miestnom, ktoré si Martin vybral na vyjadrenie svojho priania, na ktoré dozrel vo vzťahu zo Sárou."V novembri na Times Square predo mnou Martin pokľakol," zdieľala Sára až teraz na Instagrame spolu s fotografiou s krásnym prstienkom na ruke. Na zásnubnom prsteni sa blýska veľký briliant a na fotke, kde ho Sára ukazuje, dvíha Martin palec smerom hore.

Martin a Sára sú sympatický a zohraný pár, čo je vidieť aj v relácii Honzy Dědka z októbra 2021:

Je teda jasné, že plánujú spoločnú budúcnosť ako manželský pár a iste sa časom opäť pokúsia o bábätko, aby vytvorili rodinu. Spoločný byt už majú a zaiste majú zázemie aj u Martinových rodičov v ich rodinnom sídle s obrovskou krásnou záhradou. Obaja naznačili, že ich svadba sa bude konať onedlho nielen v kruhu rodičov a najbližších, ale aj s množstvom ich priateľov. Je skvelé, že si nedali vziať šťastie po tragédii so stratou bábätka, a veria v peknú spoločnú budúcnosť. Nepochybne im ale fanúšikovia najviac želajú, aby už čoskoro prišla dobrá správa o druhom tehotenstve s dobrým koncom.

Smutná udalosť lásku Martina a Sáry ešte umocnila, na novembrovom výlete v New Yorku sa pár zasnúbil: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

Súvisiace články

Najčítanejšie