Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Gottová sa pod stromčekom rozplakala, vianočné ZÁSNUBY!
Zdielať na

Gottová sa pod stromčekom rozplakala, vianočné ZÁSNUBY!

Archívna reportáž

Dominika prikázala vymazať všetky zábery s ňou z filmu o jej otcovi

Po dlhšom období samoty sa konečne podarilo najstaršej Gottovej dcére, Dominike Gottovej (49) stráviť Vianoce v širšom rodinnom kruhu spolu s manželom Timom Tolkkim (56) v Helsinkách. S jej súčasným životom je vraj spokojná a verí, že to tak zostane aj do budúcnosti. Zatiaľ síce ešte svoju vysnenú prácu v strážnej službe nezískala, ale možno si napokon vyberie celkom inú oblasť, ktorá sa jej ponúka.

​Zima vo Fínsku býva krutá, keď sa počas krátkych mrazivých dní rozvidnieva okolo desiatej dopoludnia a stmieva sa už okolo tretej popoludní, čo veru nie je veľmi radostné. Aj Dominikin manžel Timo Tolkki trpí ťažkými depresiami a posledné roky radšej trávi zimy v Mexiku. Tentokrát prišiel na nejaký čas domov, ale čaká ho ešte do konca marca juhoamerické turné, a tak sa tam zakrátko vráti. Potom by chcel v Helsinkách založiť svoju hudobnú agentúru, a to je dobrá správa pre Dominiku - mohla by pre neho pracovať, píše portál Expres.cz.

Vianoce a Silvester však trávil ešte v Helsinkách spolu s manželkou a tiež jeho rodinou. Dominika bola nadšená, keď sa zišli všetci spolu pri vianočnom stole, aby si pochutnali na tradičných fínskych vianočných jedlách."S Timom sme boli u jeho mamy a jej manžela, ktorý je skvelý kuchár. Bol tam aj Timov brat Tero a jeho dcéra Nina. Tero tam bol so svojou priateľkou Laurou z Portorika, s ktorou majú krásny vzťah na diaľku - on chodí tam, ona sem. A pretože si povedali, že to už takto nebudú praktizovať večne, rozhodli sa vziať. On ju pred nami krásne požiadal o ruku pod vianočným stromčekom a dal jej snubný prsteň s diamantom. Uronila som aj slzičku... Laura bude jeho treťou ženou, čo majú s Timom spoločné, pretože ja som tiež jeho tretia žena," okomentovala tento zvláštny rodinný "zvyk" Tolkkiovcov.

Pozrite si krásu fínskej zimy vo videu dole: 

Podelila sa aj o tradičný recept z vianočného menu, pomaly v rúre pečenú šunku s horčicovo-strúhankovou krustou. K tomu sa podávala mierne sladká zemiaková kaša. "Ako predjedlo bol čerstvý losos a slede v rôznych marinovaných omáčkach a tri vianočné torty. Tak sme odchádzali napchatí..." zo smiechom vypočítala všetky dobroty. "Na Silvestra som urobila domáci zemiakový šalát a k nemu vyprážaný rezeň," spomenula zas jej prípravu českej klasiky a vraj pri tom spolu spomínali s Timom na jej slávneho otca, ako k nim vždy konečne dorazil okolo deviatej večer po absolvovaní iných návštev. Predsavzatia do roku 2023 si nedáva, so životom je spokojná. "Jediné moje prianie preto je, aby spokojnosť a šťastie pokračovali a nič sa nepokazilo," konštatovala až neobvyklo pokojná Dominika.

Timo na Vianoce zaželal všetko dobré fanúšikom na Instagrame:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie