Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Smútok sa dal krájať! Žilková pochovala mamu, Hanychová šokovala diamantom na prstenníku!
Zdielať na

Smútok sa dal krájať! Žilková pochovala mamu, Hanychová šokovala diamantom na prstenníku!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Veľká rodina, ktorej najstaršou členkou bola donedávna pani Olga Žilková (†98), sa v stredu zišla, aby sa s ňou naposledy rozlúčili. Skonala nečakane vlani na sklonku roka, v druhý sviatok vianočný, 26. decembra. Smútočného obradu sa zúčastnili jej tri deti - Veronika Žilková (61), u ktorej posledné roky aj bývala, Jarmila, vydatá Svobodová (68) a syn Štěpán Žilka (70). Rozlúčiť sa s ňou prišli aj jej vnúčatá, z ktorých jej srdcu najbližšou bola vnučka Agáta Hanychová (37), ako sama priznala.

​Aj keď bola pani Olga už v požehnanom veku, bola veľmi čiperná a nikto nečakal, že by tak skoro opustila tento svet. Aspoň malou útechou mohlo byť, že si ešte stihla užiť v kruhu najbližších jej posledný najkrajší sviatok roka. Jej telesné ostatky pochovali až po dvoch týždňoch do rodinnej hrobky v Úněticích. Zrejme sa čakalo, kým priletí jej syn až z Panamy, kde žije, a tiež Veronika z dovolenky na Kanárskych ostrovoch. 

Agáta prišla v sprievode partnera Jaromíra Soukupa (53) a schovávala uplakané oči za tmavými okuliarmi, píše portál Expres.cz. No nielen to zaujalo pozorného sledovateľa na fotkách z pohrebu. Prsteník ľavej ruky jej zdobil prsteň s blýskajúcim sa kamienkom v tvare srdca. Zrejme ale potom, ako si uvedomila, že si to môže niekto všimnúť, nenápadne kamienok otočila dovnútra dlane. O to viac vzbudila pozornosť. Fotky si môžete pozrieť TU.

Babička Olga bola do vysokého veku veľmi čiperná, preto najbližších aj fanúšikov jej náhla smrť šokovala:

Zdalo by sa, že ju konečne požiadal Jaromír o ruku, čo by vzhľadom na jej tehotenstvo nebolo až také šokujúce. No ešte cez víkend počas jej živého vysielania na Instagrame žiaden taký prsteň na ruke nemala. Keď sa jej v jednej otázke jej sledovateľka spýtala, kedy bude svadba, Agáta tvrdila, že ju Jaromír ešte nepožiadal o ruku a dodala - "neviem, na čo čaká".  Možno čakal len na toto podpichnutie, ale možno sa rozhodol vniesť aspoň trochu svetla do smutných dní jeho milej po skone babičky. Niet pochýb, že sa tým Agáta už čoskoro pochváli, ak je čím...

Agáta každý deň spomína na svoju milovanú babičku aj prostredníctvom dojímavých príspevkov na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie